Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől késhet a mensim?
Szerintem ez a gyogyszertől van, bármilyen pontos volt eddig és bármilyen alacsony hormon tartalmú a gyógyszer akkor is bekavarhat egy picit.
Mennyit késik amúgy?
Illetve a teszt tényleg segít!
Mi van?!
Ha szeded a fogamzásgátlót nincs normális menstruációs vérzésed. A gyógyszer kikapcsolja a peteérést, ezért nem esel teherbe és ezért nincs menstruációd, csak megvonások vérzésed.
Most nem értem mi a gond vagy milyen normális volt vagy mit akarsz most?
Kúra?! Mondd, hogy ez egy kamu kérdés.... könyörgöm, ugye nem csak 2-3 hónapig szeded majd befejezed és mondjuk 2 hónap múlva megint ujra kezded..... vagy szedd rendesen vagy ne. Mert az nem normális hogy néha 2-3 hónapos “kúrát” tartasz.
Az egy dolog hogy annyi időre írja fel a nőgyógyász de tudod utána kell még menni receptért, amit amúgy később a házi orvos is felírhat. Vagy ha visszatérsz az óvszerre akkor használd azt, de ne váltogasd a módszert negyed évente, ezzel semmi jót nem teszel a szervezetednek.
És kérlek nem, nem szedtem, ellenben nőgyógyász vagyok, így talán van valamilyen fogalmam erről.
Melyik fajta gyógyszert használtad?
És ugye a nőgyógyász írta fel? Nem valami hamis olcsó szart használsz amit receptnélkül be lehet interneten szerezni? Illetve volt rendes kivizsgálásod is vérvétellel mielőtt elkezdted szedni?
Nem kúrákat tartok, először azért hagytam abba mert úgy láttam hogy rosszat teszek a szedésével magamnak. És a két újrakezdés közt eltelt majdnem egy év. A gyógyszer nevét nem írom le, de nőgyógyász írta fel.
Azért hülye nem vagyok, hogy így szétcsesszem a szervezetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!