Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mitől késhet a mensim? Terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől késhet a mensim? Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Lefeküdtem a barátommal de nem használtunk gumit csak a végénél, a gumi nem szakadt ki mert a végén mindig ellenőrizzük. de nem tudom,hogy volt e előváladékaa..nagyon félek,hogy terhes vagyok.. 9napja késik! Mostanában sokat stresszeltem, és felis vagyok fázva :S Késhet ennyit a mensturációm vagy baba van a dologban?
2010. nov. 17. 15:32
 1/3 anonim ***** válasza:
70%

Bármitől is késhet. Például terhes is lehetsz, de erre van a legkisebb esélyed.

Ugyanakkor áruld már el, ha a terhességtől félsz, akkor mi a rossebbért nem védekeztek?

2010. nov. 17. 15:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tesztelj, könnyen lehet baba a dologban, 9 napos késésnél már szinte biztos eredményt mutat bármelyik teszt!

26/N

2010. nov. 17. 15:39
 3/3 anonim ***** válasza:
86%

"de nem használtunk gumit csak a végénél,"

Idióta barmok. SEMMIT nem tudsz a szexről, a fogantatásról,semmiről,de a lábadat már bátran szétteszed,mert tizenévesen megjön,bizsereg a suna és ettől már k.urvára nagylánynak érzed magad. Megérdemelnéd,hogy terhes legyél, talán elég nagy pofon lenne az élettől,csak szerencsétlen magzatot sajnálnám...vegyél tesztet és imádkozz,ennél többet úgysem tudsz tenni,aztán ülj le beszélgetni anyuval,hogy mi miért van és hogy működik (bár ezt előbb kellett volna).

2010. nov. 17. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!