Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megmondaná hogy a condom hogyan szakadhat ki azon kívül hogy valami tárgy vagy testékszer szakítaná ki? 18/F
És ha máshogy is kiszakadhat például mikor épp behatoltál és akkor is kiszakadhat-e és hogy lehet e ilyenkor érezni mindkettő fél szempontjából.
Előre is köszönöm a választ és hülye kommenteket nem kérek
- ügyetlen kinyitáskor esetleg véletlenül megsérül..
- felhúzáskor hosszú, éles körmű csaj körmétől, esetleg ugyanettől később, ha megragadja a dolgot, ezért jobb, ha inkább nem matat a gumival, ha ilyen a körme...
- de leginkább eddigiek szerint, mikor még fiatalabb, tapasztalatlanabb az ember, csak csinálják vadul a kefélést, de igazából nincsenek összehangolódva, a csaj nem nedvesedik eléggé, és a száraz p..ciban nem úgy működik a gumi, ahogy kéne, a pasi persze szinten tapasztalatlan, eszre sem veszi... egyszer csak érzi, hogy most hű de jó végre... na akkor szakadt ki a gumi...
de már akkor bele is élvezett...
- szóval leginkább száraz körülmények között, szerintem...
- és márkátlan vackokat ne használjatok
akkor ha levegő marad bent, nálunk így 2-3 rakó is kiszakadt, durexel még nem fordult elő, szerencsére ismerődtől olcsón tudom beszerezni, különben anyagi csőd lenne...
És a fiú érzi, én mindig érzem ha kiszakad!
Hogy miért szakadhat ki, azt a többiek megválaszolták.
Amit hozzátennék az az, hogy nekünk is kiszakadt már jópár, de utána durex-et vettünk és azzal még eddig semmi baj nem volt...plö a Masculin-nel voltak afférok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!