Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A megváltozott csomagolású...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megváltozott csomagolású Lindynette ismét megváltozott?

Figyelt kérdés
3 hónapja vettem meg a fogamzásgátlómat,akkor új csomagolása volt, a mai napon vásárolt szintén új, hasonlít ugyan az előzőre (mármint az újra), de a levelek elején nincs már nyíl és a Lindynette felirat sem, csak a hátulján... A másikon ( ami szintén új fajta csomagolású volt) azon volt felirat és nyilak... Másnak is ilyen? Ismét változtattak rajta egy keveset? Légyszi segítsetek, holnap kellene elkezdenem szedni... Köszönöm!
2010. jún. 23. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Te minek szedsz fog.gátlót ha ilyen analfabéta vagy XD
2010. jún. 23. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is ezt szedem, én is épp ma vettem meg az újabb adagot, és ugyanezzel szembesültem... Úgy tűnik, megint változtattak rajta.
2010. jún. 23. 22:12
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget! :)

Az első hozzászóláshoz meg inkább nem fűznék semmit...

2010. jún. 24. 10:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem az analfabétizmusról szól ez. engem is rendesen megkavart ez a szisztéma, ahogy a szedés menete a Lindynetten ábrázolva van, tiszta elcseszett. a régi gyógyszeremen (Milligest) teljesen átlátható volt, szépen meg voltak számozva a napok, a nyilak mindkét oldalon egy irányba mutattak.

kérdező, szerintem csinál valami jelölést magadnak, pl minden nap beszedés után jelöld egy cetlin külön, naponkénti bontásban, hogy szedted, hogy tudd követni.

2010. jún. 25. 00:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja, én is Milligestet szedtem anno. és nekem mondjuk jobban is bevállt. Meg nem csak a nyilak, mert elvileg tök mindegy mikor melyiket szeded be, de az, hogy egyszer így néz ki, 3 hónap múlva megint máshogy, aztán 3 hónap múlva megint máshogy... Oké, patikában veszem, de azért az ember akkor is elbizonytalanodik...
2010. jún. 25. 10:49
 6/8 anonim ***** válasza:
3. vagyok. amúgy nem akarom elkiabálni, de lehet hogy nekem is újra a Milligestet kellett volna felíratni... a doki ajánlotta a Lindynettet. tiszta idegroncs vagyok, mióta a Lindynettet szedem és még csak 10 napja szedem, de máris kijött 2 dudorszerű, soha nem látott pattanásom.. még beszedem a második levelet, aztán ha nincs javulás, én visszaíratom a M.-t. megkérdezhetem hogy te miket tapasztaltál a L-tel meg a M-tel pro és kontra?
2010. jún. 25. 10:56
 7/8 anonim ***** válasza:
2. hozzászóló vagyok. Én még csak másfél éve szedem a Lindynette-t, nekem elsőre ezt írta fel az orvos. Nálam semmiféle mellékhatás nem jelentkezett, se pattanások, se hízás, se fogyás, se semmi. Lehet, hogy Nálad azért van gond, mert előtte másikat szedtél :/
2010. jún. 25. 14:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Szia. Milligest és Lindynette között mit vettem észre? Hát elsősorban nagyon sokáig feszült a mellem a Lindynette szedésekor. Emellett szerintem valamennyit csökkent a libidóm.Mára azonban egyik sem áll fent. ( Egy éve szedem kb.) Pattanás, hízás, és ilyenek nem voltak. A Milligestnél viszont az elején volt közti vérzésem, viszont nem volt mellfeszülés stb.A Lindynettel az a gond, hogy mivel azonos hormontartalmú az összes, olyan mintha folyton terhes lennél. A Milligest a három fázis miatt követi a ciklushoz passzoló hormonmennyiséget. Nekem a Milligest jobban bevált, bár azt mondják a Lindynette a legalacsonyabb hormontartalmú gyógyszer. DE! Milligest abbahagyásakor komoly gondjaim voltak, tiszta pattanás lettem, és 3 hónapig nem menstruáltam. Szóval nem tudom melyik a jobb. Igazából szerintem elég egyénfüggő. Remélem tudtam segíteni azért így is.
2010. jún. 27. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!