Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshetek úgy, hogy a párom elélvezett mellettem a medencében, de nem történt behatolás?
Figyelt kérdés
22/L2018. okt. 8. 18:32
11/21 anonim válasza:
Hát tényleg elég buták vagytok, hogy ilyet csináltok.
12/21 anonim válasza:
Volt erre már eset hogy a pali a furdokadba elvezett es terhes lett a csaj :D
De gondolom ez ritka
13/21 anonim válasza:
#12, ugyan, add meg a hiteles forrásod helyét, ahol megtalálható egy ilyen eset!
A teherbeesés kizárt, a hígult ondó nem tartalmazza a spermiumok számára a tápanyagot, és a spermiumszám is extrém alacsony.
14/21 anonim válasza:
És te idén szavaztál. Sőt. Négy éve is....
15/21 anonim válasza:
WTF?
Nem.
S olvass utána egy kicsit a szexuális témának, úgy tudományosan.
22L
16/21 anonim válasza:
Nem. Ezt nem tanultátok hatodikban?...:-o
17/21 A kérdező kommentje:
Saját medence, nyilvánosan nem csinálunk ilyet, de ugyanúgy kezelt vízzel, és utána leeresztettük, kedves pocskondiázók. Azért igénytelen nem vagyok. Bioszra is jártam, de a biztonság kedvéért kérdezem.
2018. okt. 9. 06:25
18/21 anonim válasza:
Ha bioszos voltál, miért nem tudod a választ? Ekkora marhaságot.
19/21 anonim válasza:
#18 próbálja magát menteni, hogy kevésbé tűnjön hülyének...
20/21 anonim válasza:
Nem lehetsz terhes, ne aggódj. Főleg ha kezelt víz, gondolom vegyszeres, klóros, abban még gyorsabban elpusztulnak a spermiumok.
Szerinted a Balatonba hány férfi élvezett már bele? Jól is néznénk ki, ha minden nő terhesen jönne ki onnan 😧
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!