Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit kell utánna tenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell utánna tenni?

Figyelt kérdés

Most megyünk fogamzásgátlót iratni és lenne 1-2 kérdésem.

Ha a barátom elmegy , utánna mi lesz?Bennem marad,vagy ki kell folyatni?:D

És kb. mennyire "sürgös" elmenni fürdeni?Úgy értem mennyi időn belül kell?Mert szeretünk összebújni utánna,esetleg aludni.

2010. jún. 22. 23:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

úgy értem hogy oké hogy törlőkendő meg stb.

de az kb. annyi mint wc után megtörölni a dolgokat

de itt ugye belém is megy , és ugyan kifolyik , de azért marad belőle bennt is ami nem tud kifolyni

szóval hogy ezzel mit lehet tenni?zuhany alatt kislagozni?:D

bocsi hogy kicsit hülyén írok,mondhatni szeleburdin :)

nem vagyok éretlen csak ritka pillanat hogy jókedvem van :)

2010. jún. 22. 23:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem akkora mennyiségről beszélünk ha napokig folydogáljon.. 1tisztasági és reggelre már semmi nincs benned.. ennyi
2010. jún. 22. 23:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Most komolyan elgondolkodtattál.Lehet,hogy én vagyok igénytelen,de én még sosem próbáltam utána "mászni" a spermáknak.Ami ki akart,az kifolyt.Megtörlöm magam.Elmegyek wc-re.Nem tudom miért,de utána mindig pisilnem kell. :) Akkor ugye megtörlöm magam még egyszer,törlökendővel is,de zuhanyal nem szoktam kisebb beöntést adni magamnak,hogy alaposan tisztára mossam.Szerintem felesleges.A tisztasági betét jó ötlet,ha éjjel még kifolyna valami,az felszívja.Nálam nem szokott már semmi lenni reggelre a bugyimon.
2010. jún. 22. 23:42
 14/18 A kérdező kommentje:

rendben van

köszönöm a válaszokat :)

és szerintem egyáltalán nem vagy igénytelen , csak én vagyok túl részletező :D

2010. jún. 22. 23:45
 15/18 anonim ***** válasza:
1 hónhapig még gumiznotok kell.. aztan lehet anélkül.. nem kell mindjart utana furdeni, de én szeretek.. mert neke büdös a sperma :DD
2010. jún. 23. 00:31
 16/18 anonim ***** válasza:

Atya úristen ne kérdezz nár ennyire hülyeségeket!!!

Majd ha te is 2-3 szeded eszedbe sem fog majd jutni a "kislagozás" ...

Ami kifolyik, kifolyik, ami nem az nem, és én sem szoktam fürdeni rohanni szeretkezés után.

2010. jún. 23. 12:01
 17/18 anonim ***** válasza:
* 2-3 ÉVIG
2010. jún. 23. 12:02
 18/18 A kérdező kommentje:

hát kedves válaszoló...ne tudom ebben mi hülyeséget látsz

de azért köszi h. benéztél :) (y)

2010. jún. 23. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!