Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit kell utánna tenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell utánna tenni?

Figyelt kérdés

Most megyünk fogamzásgátlót iratni és lenne 1-2 kérdésem.

Ha a barátom elmegy , utánna mi lesz?Bennem marad,vagy ki kell folyatni?:D

És kb. mennyire "sürgös" elmenni fürdeni?Úgy értem mennyi időn belül kell?Mert szeretünk összebújni utánna,esetleg aludni.

2010. jún. 22. 23:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
51%
PFFF.... a fogamzásgátlókat általában.. úgy adják,és érdemes kivárni.. hogy 1hónapig még bogyi mellett is mással kell védekezni... és magától kifog folyni belőled... és nem kell rohannod fürödni,ráér reggel is
2010. jún. 22. 23:25
 2/18 anonim ***** válasza:
55%
Vatera-keresőbe-babakocsi
2010. jún. 22. 23:27
 3/18 A kérdező kommentje:

csak semmi PFF... :D

azt tudom hogy várni kell..nem is ugy gondoltam h. beveszem az elsö szemet és uccu neki

hanem ugy általában

mert ugye azis csak fehérje,és a fehérje romlik meg stb.

anyám meg ugy előadta mintha futni kéne fürdeni utána :D

2010. jún. 22. 23:28
 4/18 anonim ***** válasza:
ki fog folyni magától. veszel egy csomag intim törlőkendőt és megtörlöd magad. voilá, tisztán alszol el... papírzsepi is megteszi.
 5/18 A kérdező kommentje:
babakocsi?szerintem eltévedtél =)
 6/18 A kérdező kommentje:

ahham értem

és ami belül van?azt is kell hogy tiszta legyen

2010. jún. 22. 23:29
 7/18 anonim ***** válasza:
Ha fogamzásgátlót szedsz,akkor nincs olyan,hogy kell!Ahogy neked kényelmes és ahogy igényleg.Kifolyni kifog magától is,így célszerű zsepit tenni a kezed ügyébe,vagy kis törölközőt magad alá.Ha utána nem akarsz mindjárt zuhanyozni,hanem beszélgettek az is jó,ahogy neked/nektek kényelmes.A terhességtől nem kell aggódnod,azért van a tabi,hogy benned mehessen el.Persze az első hónapban még célszerű gumizni,de utána mehet a móka :)
2010. jún. 22. 23:29
 8/18 anonim ***** válasza:
Hát az anyukák már csak ilyenek :D szeretik,túl drámázni a dolgot.. de hát jobb esetbe így tényleg nem kell babakocsi XD
2010. jún. 22. 23:30
 9/18 anonim ***** válasza:
Látom,közben még írtál.Hogy érted,hogy ami benned van?
2010. jún. 22. 23:31
 10/18 anonim ***** válasza:
aztaXD kislány csigavér.oké, hogy a hús megromlik, ha a hűtő előtt tárolod, de ez némi sperma. semmi baja nem lesz, ha benned marad. felülsz, vársz 2 percet és kicsorog. maximum beteszel tisztasági betétet és reggel kiszeded...anyukád csak dramatizál:D
2010. jún. 22. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!