Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagyon sürgős! Figyelmetlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sürgős! Figyelmetlen voltam, nem tudom bevenni a tablettámat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt hittem hogy még van egy tartalék levél tablettám, de ma este mikor elő akartam venni megláttam, hogy már nincs... Elszámoltam magam azt hittem maradt még egy levéllel, így ma este 21:00-kor nem tudtam bevenni. Ez a 7 napos szünet utáni első tabletta lett volna. Holnap reggel kiváltom, ha 12 óránál hamarabb veszem be a tájékoztató szerint még megbízható a hatása. Ha 12 óránál többet késlekedek vele akkor is be kell venni, még ha kettőt egyszerre is...ezt írja, ez tiszta és az is hogy emiatt 7 nap kiegészítő védekezés szükséges! Ír viszont olyat is hogy: "Ha a mulasztás előtti héten szexuális együttlétre került sor, a terhesség kockázata fennáll." Én pénteken, a gyógyszermentes hét 4. napján voltam együtt a párommal, többször is belém élvezett...aznap este pedig megjött. Most mit csináljak? Lehetek terhes? Jah és a tabletta neve Volina
2010. jún. 22. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehetsz, de kicsi az esély. Pótold, és ne aggódj, ráérsz bőven, ha valami nem stimmel egy hónap múlva. Akkor tesztelj, de ha megnyugtat, két hét után csinálj egyet, akkor tuti az eredmény.
2010. jún. 22. 21:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Azért várom még a válaszokat! :)

2010. jún. 22. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:

én más tabit szedek ugyan de volt már hogy nem vettem be időben a tabit, mégse lettem terhes.

nyugi :)

2010. jún. 22. 23:42
 4/4 A kérdező kommentje:

A 12 óránál fél órával később, de sikerült bevenni...azt hiszem ez még nem fog gondot okozni! :)

Köszönöm a válaszokat

2010. jún. 23. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!