Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a baratnom terhes ha egy honapja fekudtunk le, vedekeztunk csak kiszakadt a gumi es kihuzasnal elelveztem, de neki ra kb 4 nappal megjott a mezesze, es most erzi hogy megjfog jonni, de a terhessegnek is ugyan ez az elojele, szerintetek?
Egy hónap után mar kimutatja a teszt. Tehat vegyetek egyet, s használjátok is.
Amugy, ha mestruált, akkor nem lehet terhes. (Bár egyes nőknél beágyazodási vérzés jelentkezik, amit össze lehet keverni)
Akkor segítek megérteni egymást, mert ugyanazt mondjátok csak elbeszéltek egymás mellet 😊
Terhesség alatt akár végig, akár csak párhónapig léphet fel vérzés. Vérzés, ami nem menstruáció. Ha adott hölgy megfigyeli más vagy az állaga vagy a szine vagy a mennyisége vagy büdösebb is lehet.
Mindketten jót akartok mondani. Tényleg lehet vérzés terhesség esetén ami ugyanakkor jelentkezik mikor a menstruációnak kellene. De az nem a menstruációja a hölgynek, hisz nincs peteérés, nincs mi távozzon a menzesszel.
Kedves kérdező. Szerintem az idegesség miatt késik kicsit a lány havija, ellenben, igazat mondtak előttem. Egy tesztet kapni lehet 2-300ftért, a 2db os xepil van ahol már 550ft vegyetek tesztet, megtudtok nyugodni vagy ha összejött egy baba és esetleg nem kívánjátok megtartani el lehet kezdeni a lépéseket, hogy megszakítsátok a terhességet, mert az idő fogy.
A legjobbakat kívánom!
Nôgyógyász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!