Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt olvastam, hogy ha valaki terhes lesz nem jon meg a megvonásos. Hogyha én a megvonasos kezdete elott 5 nappal voltam együtt a párommal akkor mar annak a megvonásosnak is elkellet volna maradnia?
még nem, még igazán a megtermékenyítés környékén tart a dolog
és nem feltétlenül marad el vérzés az első hónapokban, vannak kivételek
megvonásos? akkor tablettát szedsz? ha jól szedted nem valószínű, hogy terhes vagy
nőgyógyásszal megbeszélted?
két nem bevált tabi már gyanús
hogy voltál rosszul?
hát akkor a fogamzásgátló már nem véd, van esély a terhességre
most már akkor gumival védekeznetek kell
Nem, 10nap a beágyazódás, csak utána marad el a vérzés.
Az utolsó szemig vagy védett csak, ha nem folytatod a szünet után a tablettát (a szünetben való védelem feltétele hogy folytasd a következő levéllel). kérdés hogy neked hanyadik napon kellett jelentkeznie a megvonásosnak, mert ha pl 6.on akkor előtte 5 nappal már nem voltál védett.
Egyébként a fent leírt tünetek annyira nem vészesek és várni kellett volna még, nekem 3 hónapig voltak ennél rosszabb tüneteim és a 4.hónapban szűntek meg, a doki nem is adott új tablettát, jobban is tette!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!