Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 10 nappal együtt voltunk barátnőmmel, és ma megjött neki, akkor ugye nem lehet terhes?
Igen van akinek akkor is "megjön", de feltűnően kevés alig pár csepp.Nem lehet összekeverni a mensivel, csak aki sz@rik rá az mondja utólag, hogy "nekem megvolt"!!
Ezt egy rakat orvos állítja, nem csak én.
Kedves Utolso!Milyen jogon nyilatkozol olyat,hogy "szarik ra "v.ki? Persze elvileg igen kissebb mennyisegu es rovidebb!
Pl;Mi vartuk a babat-elso probalkozos honap vege-teszt:negativ-megjott- 9nap total mint elotte-elmult-4nap szunet kozti verzes,gorcsokkel.. ekkor valt gyanussa,igy teszt: pozitiv-uh doki -mehenkivuli-mutet. De ezt elore nem tudhatja senki!Es en nem voltam abszolut "szarok ra"! De szerencsere viszonylag ritka a mehenkivuli.
Az ismerosom pedig 5honapos terhessegig menstrualt. Azt mondta egyre csokkent a mennyiseg de az elso harom honapban meg nem volt mervado kulonbseg. Vedonoje szerint szinten ritka de van ilyen. Hanyinger,szedules miatt ment dokihoz...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!