Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok mondani nekem bevallt hormonmentes hatekony fogamzasgatlo tablettat?
Figyelt kérdés
Most szeretnek majd elkezdeni eloszor szedni
21L
2018. szept. 21. 09:13
1/7 anonim válasza:
Pharmatexet használtunk egy ideig, nem lett belőle terhesség. De lehet inkább csak a szerencsének köszönhettük ezt. Szóval én inkább nem ajánlanám. Elég sok pharmatex baba született már.
2/7 anonim válasza:
Fogamzasgatlo tabletták mind tartalmaznak hormont ,olyan nincs hogy hormonmentes inkabb csak nagyon alacsony hormon tartalmú van. Ha nem szeretned tömni magad hormonokkal akkor használj hüvely gyurut :)
3/7 anonim válasza:
Minden fogamzásgátló tabletta hormonokat tartalmaz. Hormonmentes fogamzásgátlási eszköz például az óvszer. Elsőre az tökéletes.
4/7 anonim válasza:
pharmatexel nekem nem volt gond, csak megfelelően kell használni, amikor akartam terhes lettem kétszer is egyiknél 1. másiknál 3. próbálkozásra, úgyhogy csak jó :D
5/7 anonim válasza:
Aszpirin pl. Térded közé szorítva. Tabletta is meg hormonmentes is.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor alacsony hormontartalmuakat😀
2018. szept. 22. 21:26
7/7 anonim válasza:
"Ha nem szeretned tömni magad hormonokkal akkor használj hüvely gyurut :)"
Miért, szerinted a gyűrűben mi van, ha nem hormon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!