Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Később vettem be a tablettát, mint kellett volna. Lehet belőle baj?
Több, mint fél éve szedek fogamzásgátló tablettát. Most pénteken (tehát holnapután) kell majd megjönnie a menstruációmnak. Szombaton elfelejtettem bevenni a gyógyszerem, és több idő telt el, mint 12 óra, mielőtt pótolni tudtam volna. A barátommal aznap voltunk együtt, bennem ment el.
Lehet baj belőle?
Nem fordult még elő ilyen, mindig odafigyelek rá, hogy ugyanabban az időpontban vegyem be, most azonban nem tudtam. A havi adag végén jártam, és pótoltam természetesen
Az 56%-os évek óta ugyanezt írja mindenkinek..Egy időben volt aki le akarta állítani, de ez a mániája. Csak azt nem értem ha nem tud érdemben válaszolni,minek írja mindig ezt a hülye tájékoztatós szöveget. Bocsi az offért kérdező,csak azért írtam hogy az ilyeneken ne idegeskedj.
Egyszer majd csak tiltva lesz az oldalról végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!