Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemjött meg fogamzásgátlózás közben. Mikor menjek nőgyógyászhoz?
Ha úgy érzed menj.
MEGVONÁSOS VÉRZÉSnek kellenne jelentkeznie, amikor az első levéllel vegzel.
Lehet meg a "megszokási" korszak van a szervezetednél.
De lehet masik tabival kéne probálkoznod.
Olyan jó lenne, a az emberek elolvasnák azt a kicseszett cetlit, amit minden bogyóhoz mellékel a gyártó...
"Ha egy vagy több havivérzése kimarad
A Zoely-vel végzett klinikai vizsgálatok igazolták, hogy esetenként előfordulhat, hogy szabályos, havonkénti vérzése a 24. nap után kimarad.
- Ha az összes tablettát pontosan beszedte, nem hányt vagy nem volt súlyos hasmenése, nem alkalmazott más gyógyszereket, akkor nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyen. A szokásos módon folytassa a Zoely szedését. Lásd még a 3. pontban: \"Ha hány vagy erős hasmenése van\" vagy a 2. pontban: \"Egyéb gyógyszerek és a Zoely\".
- Ha nem szedte pontosan az összes tablettát, vagy a várt havivérzése egymás után kétszer is kimaradt, akkor lehet, hogy Ön terhes. Azonnal forduljon kezelőorvosához. Ne kezdje el szedni a következő buborékcsomag Zoely-t, amíg kezelőorvosa nem ellenőrizte le, hogy nem terhes-e."
Tehát nem kell dokihoz menni. Max akkor, ha a 2. megvonásos vérzés is kimarad.
Egyébként a megvonásos vérzés ha nem jelentkezik az semmit sem jelent!!! Ez nem egy valós vérzés csak mesterséges és orvostol tudom hogy ezt azért találták ki így mert a nők 'felnek' ha nem véreznek havonta. Egyébként ezeket a gyógyszereket le lehetne gyártani enélkül is csak a vérzés megnyugtatja a nőket. De totál felesleges.
25N
Na én amikor mentem nőgyógyászhoz a második levél elején, mondtam neki, hogy az első levélnél pecsételős vérzésem volt, fájt a hasam a megvonásos vérzésnél de nagyon és furcsa folyásom is volt. Mondta, hogy ez normális és várjuk ki a 3 hónapot. Én akkor kérdeztem meg, hogy mivan ha nem akarom megvárni a 3 hónapot, mert ha még a második hónapban is vérezgetek majd, meg fáj a hasam, én biztos nem fogom megvárni a 3 hónapot.
Mindenkinek saját joga eldönteni mennyi időt hagy egy fogamzásgátlóra. Értem én, hogy 3 hónap amíg megszokja a szervezeted, de minden ember más, hallottam már olyanról, hogy valaki a 4. hónaptól lett rosszul, valaki meg a próbaidő után is rosszul volt.
És igen le lehet hurrogni de a kérdező helyében így én sem várnék 3 hónapot. Mégis minek? Hátha jobb lesz alapon?
Kérdező ha úgy érzed menj el nőgyógyászhoz, bár az a korrekt ha a hónap végét megvárod, és akkor váltasz. Én is elmentem a második levél elején és mondta a nőgyógyász ha úgy érzem, akkor felír másikat, csak szerinte várjuk meg a levél végét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!