Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes elmennem az orvoshoz?
Szombaton kezdzem el az új levél fogamzásgátló szedését. Vasárnap együtt voltam a párommal. A hétfői gyógyszer kimaradt es kedden vettem be a keddivel.
Érdemes elmennem az orvoshoz, eshettem teherbe? Azt olvastam utána 7 napig kiegészítő védekezés kell természetesen. De mi van az előtte lévő dologgal?
Holnap hívd fel a dokidat mindenképp, nálunk okosabb hidd el. 1 nap alatt nem hat a tabi, az tuti. A puncidban ment el? Az hogy kimaradt az nem gáz (bár érdekes hogy már a harmadik napot elfelejted), az a gáz hogy 2 napja szedted csak.
Amúgy van ilyen applikáció, ami figyelmeztet hogy vedd be, de beállíthatsz sima ébresztőt is.
Mit tegyünk, ha eltelt 12 óra?
Ha eltelt 12 óra, de csak egy szem maradt ki, akkor már csökken a fogamzásgátló hatás. Akkor a legnagyobb a kockázat, ha a levél elejéről vagy végéről hagytuk ki a tablettát. Ha az első héten hagytuk ki a gyógyszert, még ha egyszerre is történik, vegyük be mind a két szemet. Egy hétig azonban használjunk kiegészítő fogamzásgátló megoldást, például óvszert.
Ezért mertem bevenni mindkettőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!