Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tabletta rögtön véd, elmehet bennem a párom?
A betegtájékoztató azt írja, hogy amennyiben a menstruáció első napján kezdem el szedni, akkor rögtön hat. Vagyis akkor elmehet bennem a párom, nem leszek terhes?
(Elbizonytalanodtam, mert olvastam már minden oldalon mindenféle véleményt)
Igen, tájékoztató, és ahogy az orvos elmondja. De arra is figyelj oda,hogy pontosan szedd, mert hiába várod ki az időt ha véletlenül kimarad egy-egy gyógyszer.
Azonnali védettséget biztos,hogy nem ad egyik sem.
Nem egy lány lett terhes az első hónapban, bár azt nem tudhatod, hogy mit szedtek, és mennyire figyeltek oda.
Úgy viszont egy se esett teherbe, hogy az első hónapban gumit is használtak.
Ha választanom kell, én inkább "kibírok" egy pàr hetet gumival, mint hogy abortuszra menjek vagy gyereket szüljek.
Ráadásul az egyik lány pont azért nem vette észre időben, hogy terhes, mert megvonásos vérzés volt, és a terhességi tünetek megegyeznek a fogamzásgátló mellekhatasaival. A 16. héten derült ki. Szerencse, hogy a kislány egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!