Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eseményutáni tabletta után lehet rögtön szeretkezni?
Figyelt kérdés
tehát ha bevettem csütörtökön , pénteken már lehet?
vagy akár ma is?
gondolom semmi baj nem lehet belőle!
2009. jún. 4. 18:33
1/5 anonim válasza:
azért hívják esemény utáni tabinak mert a szeretkezés után kell bevenni,hogy az esetleges nem kívánt terhességet elkerüljük.nem elötte kell be venni.
2/5 anonim válasza:
Inkbb azon járjon az eszed, hogy hogy lehet legközelebb elkerülni a balesetet, ne a szexen...
3/5 A kérdező kommentje:
hmm. nemértitek!
azt kérdeztem hogyha egy "elrontott" szeretkezés következtében sajnos ilyen tabihoz kellett fordulni, és már bevettem.
legközelebb mikor lehet ujra szexelni!
rögtön?
mi ezen olyan nem érthető isteneeem?
2009. jún. 4. 18:40
4/5 anonim válasza:
nah ne pattogj már. ez nem egy műtét, abortusz vagy akármi ami annyira megterhelne FIZIKAILAG. szexelhetsz de gumival!
5/5 anonim válasza:
Addig nem lehet, amíg meg nem tanulsz védekezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!