Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olcsón óvszert venni?
ma 15:42-es: lehet, hogy a fogamzásgátló "olcsóbb", csak éppen az hormonkészítmény, ami a nönek komoly betegségeket okozhat, azaz nem a legjobb megoldás, föleg, hogy nem te, hanem a nö lesz az, aki utána emiatt sok problémát kap.
Az óvszernek nagy elönye, hogy nincs mellékhatása, és ezért nem árt a nönek sem.
Szerintem inkabb vegye meg a minosegit az ember.
Sose lehet tudni:)
Amugy kis szazforintos boltokba lehet kapni olcsobban durexet(bar kitudja mennyire eredeti durex)
Én a Durexben nem bízok.
Mindenhol azt hallom, hogy szakadoznak szét.
Én mindig Rako-t vettem a Tescoban, sose szakadt még ki egy se 10 év alatt.
Masculan. Bármelyik drogériában mifelénk 1-1.200 Ft körül van egy dobozzal, amiben 10 db van. Soha egy sem szakadt ki.
Durexel egyszer volt dolgom életemben, még a felhúzásnál kiszakadt, pedig semmi extrém nem történt az óvszerrel. Megfogadtam, hogy soha többet Durexet.
Én hat éve használok durexet és soha semmi gond nem volt vele... Egyszer sem szakadt ki pedig voltak húzós agresszív kalandok vele.
Szóval embere válogatja de a Masculan és a Lifestyle is egész korrekt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!