Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy problémám van :S Akkor voltam együtt a barátommal amikor megjött, pont az első napon! Kiszakadt a gumi, másnap mentünk esemény utániért! Viszont még most is megvan :S Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Lehet hogy a gyógyszer miatt van a hormontartalma miatt? Nagyon félek2010. jún. 21. 14:37
11/22 A kérdező kommentje:
köszi... még jó, hogy neked soha nincsen semmi problémád, mert annyira megfontolt vagy!! Arról, hogy kiszakad a gumi, szerintem nem én tehetek... és ha te lennél az én helyemben, biztosan nem esne jól...
2010. jún. 21. 15:07
12/22 anonim válasza:
most semmiképpen ne kezdd el a fogamzasgatlot, még 3 hónapig, legalabb.. sok volt ez a hormon most neked.. inkabb hasznaljatok durex arouser-t, ez nekunk sose szakadt ki ( kopp, kopp, kopp ) mellé pedig pharmatexet..
13/22 anonim válasza:
Hm... nekem még soha nem szakadt ki gumi pedig sokat használtam régen. Ugye felhúzáskor kinyomjátok a levegőt a spermazsákból? És ugye nem occó kínait használtok?
14/22 A kérdező kommentje:
Az úgy tök jó... :S akkor sem lenne megoldható a fogamzásgátló ha kis hormontartalmút szednék? A nőgyógyászom yasminelle-t írt fel, ez aránylag ilyen téren elfogadható. Az-az igazság, hogy 3 hónap az hosszú idő, és a gumiban már nem bízunk!
2010. jún. 21. 15:10
15/22 anonim válasza:
Azért ne kezd el, mert kb ezek a 72órásak egy havi fogamzásgátlónak felelnek meg, te meg nem olyan kis időközzel 2 ekttőt vettél be!Nem ajánlanám h kezd el szedni most, várj pár hónapot..de inkább orvost kérdezz meg
16/22 A kérdező kommentje:
Durex (love) vagy a sima, life style! Egyébként a durex love szakadt ki mind a kétszer....
2010. jún. 21. 15:12
18/22 anonim válasza:
nem, akkor is hormon.. kicsit pihentetned kell a dolgot.. akkor addig azt javaslom, h gumi + pharmatex + naptármódszer.. igy már nem lehet gond.. sőt, vegye ki, mielőtt elmegy.. talán csak kibirjátok.. de ha most elkezded a fogamzasgatlot, akkor ki tudja, h mi lesz.. amugy meg mind1, h alacsony hormontartalmu-e, ma már mindegyik alacsony hormontartlamu..
19/22 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van! Mindenképpen elmegyek orvoshoz, csak legyek ezen túl :S Ha a teszt amit jövőhéten csinálok negatív lesz, akkor kicsit megkönnyebbülök...
2010. jún. 21. 15:14
20/22 anonim válasza:
mondom, próbáljátok ki a durex arouser-t, nekunk bevált.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!