Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyek a legolcsóbb fogamzásgá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek a legolcsóbb fogamzásgátló tabletták?

Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 11:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
12:00, te a magad szórakoztatására vagy ekkora gyökér? A fogamzásgátló az egész társadalomra káros, de ezt kár magyarázni egy agyhalott 15 évesnek.
2010. jún. 21. 12:17
 12/23 anonim ***** válasza:
69%

hát nem jött be, hogy annyi vagyok :(

Inkább te szégelld magad, 6-7 éve megszakítással védekezel, nincs pénz gumira vagy tabira?És még ilyen idióta tanácsoat adsz a kérdezőnek h csinálja megszakítással :D:D komolyam, nagy élvezet lehet benne :D másrészt, ha nem is szedsz fog.gátlót, minek osztod az észt h milyen xar?Érdekes nálam 1 tünet sem jött ki évek óta és másnál sem, attól mert neked xar gyógyszert írtak fel, nem mi vagyunk a hibásak.

De amúgy ovlass már vissza bogaram..

Megszakítást javaslod tabletta helyett:D:D

micsoda észjárás, téged se az eszedért szeret a pasid;)

2010. jún. 21. 12:20
 13/23 anonim ***** válasza:

Aki írta, hogy 2. válaszoló

Kérdezte a kérdező h mit ajánlasz neki?:) És azért felelőtlenség egy idegennek azt mondani, hogy megszakítással védekezz...ő tablettát fog szedni, nem lebeszélést akar, szerinted a kettő közül melyik károsabb?Ha 6-7 éve csinálod így, gondolom nem tizenéves vagy és nem is kora huszonéves, tehát neked nem lenne gond a baba, de azért álljon már meg a menet, hogy ezt javaslod bárkinek is:S

2010. jún. 21. 12:23
 14/23 anonim ***** válasza:
21%
Nem lány vagyok, észlény. Egyszerűen olvastam a fogamzásgátlórol, amire te látszólag nem vagy képes. Tudod nem feltétlenül gyógyszerfüggő, hogy lesznek-e mellékhatásai. Sokkal inkább emberfüggő a dolog. Ez a magzatgyilkos hozzáállás okozza majd az emberiség meddőségét. Ha komolyan azt hiszed, hogy minden problémára a gyógyszer a megoldás, akkor vegyél helyesírás leckéket, mert az ostobaságodtól nem lehet téged eltántorítani, de legalább írni megtanulsz, ha már az olvasás döcögve megy. De vegyél be erre is egy tablettát, hátha kinő az agyad.
2010. jún. 21. 12:28
 15/23 anonim ***** válasza:
12:23, azt csak egy lehetőségnek mondtam a tabletta helyett.
2010. jún. 21. 12:31
 16/23 anonim ***** válasza:
67%

Na most jót nevettem rajtad:D

Főleg h pasi vagy, nagyon tudhatod a dolgokat a fogamzásgátlóról, gratulálok, hülyét csinálsz magadból:)

Ja és képzeld, tudok helyesen írni, elgépelés nem egyenlő azzal, hogy nem tudok helyesen írni, észlény.

De legyél büszke arra, hogy kihúzogatod a bnődből, mielőtt elmész, igen, nagyon élvezetes lehet:D plusz lehet a bnőd nem is képes egyből a terhességre, erre nem gondoltál, hogy azért nincs még baba?De hagyjuk, minek magyarázok ilyen felelőtlen embernek, aki egy idegennek azt javasolja, hogy védekezzen megszakítással, röhej vagy!

2010. jún. 21. 12:33
 17/23 anonim ***** válasza:
57%

Minden problémára a gyógyszer a megoldás?Tudod fiatalon még nem akarok babát felelőtlenségből, nem úgy, mint te, aki évek óta megszakításossal csinálod, okos barátnőd lehet, mit ne mondjak :D

Most magadnak mondtál ellent..tudod én tudok gondolkodni, hogy a "bajt" meg kell előzni, szóval ez nem jött be:) talán inkább te nem tudsz évek óta:D

2010. jún. 21. 12:41
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,aki válaszolt! A megszakítást semmiképp nem csinálnám, mert az NEM védekezés. Pontosan azért szeretnék gyógyszert szedni, hogy nehogy becsússzon a baba. Egy 18 évesnek még ez egyáltalán nem hiányzik!
2010. jún. 21. 12:44
 19/23 anonim ***** válasza:
a megszakitás nem védekezés.. nem 1 barátnőm lett igy terhes, aztan meg mehettek abortuszra.. felelőtlenség ezt csinalni, de még nagyobb felelőtlenség ezt tanácsolni bárkinek is!!!!!
2010. jún. 21. 15:06
 20/23 anonim ***** válasza:
2010. jún. 21. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!