Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek a legolcsóbb fogamzásgátló tabletták?
hát nem jött be, hogy annyi vagyok :(
Inkább te szégelld magad, 6-7 éve megszakítással védekezel, nincs pénz gumira vagy tabira?És még ilyen idióta tanácsoat adsz a kérdezőnek h csinálja megszakítással :D:D komolyam, nagy élvezet lehet benne :D másrészt, ha nem is szedsz fog.gátlót, minek osztod az észt h milyen xar?Érdekes nálam 1 tünet sem jött ki évek óta és másnál sem, attól mert neked xar gyógyszert írtak fel, nem mi vagyunk a hibásak.
De amúgy ovlass már vissza bogaram..
Megszakítást javaslod tabletta helyett:D:D
micsoda észjárás, téged se az eszedért szeret a pasid;)
Aki írta, hogy 2. válaszoló
Kérdezte a kérdező h mit ajánlasz neki?:) És azért felelőtlenség egy idegennek azt mondani, hogy megszakítással védekezz...ő tablettát fog szedni, nem lebeszélést akar, szerinted a kettő közül melyik károsabb?Ha 6-7 éve csinálod így, gondolom nem tizenéves vagy és nem is kora huszonéves, tehát neked nem lenne gond a baba, de azért álljon már meg a menet, hogy ezt javaslod bárkinek is:S
Na most jót nevettem rajtad:D
Főleg h pasi vagy, nagyon tudhatod a dolgokat a fogamzásgátlóról, gratulálok, hülyét csinálsz magadból:)
Ja és képzeld, tudok helyesen írni, elgépelés nem egyenlő azzal, hogy nem tudok helyesen írni, észlény.
De legyél büszke arra, hogy kihúzogatod a bnődből, mielőtt elmész, igen, nagyon élvezetes lehet:D plusz lehet a bnőd nem is képes egyből a terhességre, erre nem gondoltál, hogy azért nincs még baba?De hagyjuk, minek magyarázok ilyen felelőtlen embernek, aki egy idegennek azt javasolja, hogy védekezzen megszakítással, röhej vagy!
Minden problémára a gyógyszer a megoldás?Tudod fiatalon még nem akarok babát felelőtlenségből, nem úgy, mint te, aki évek óta megszakításossal csinálod, okos barátnőd lehet, mit ne mondjak :D
Most magadnak mondtál ellent..tudod én tudok gondolkodni, hogy a "bajt" meg kell előzni, szóval ez nem jött be:) talán inkább te nem tudsz évek óta:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!