Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek a legolcsóbb fogamzásgátló tabletták?
Szia!Megértem a helyzeted, én lindyt szedtem 2 évig ami 7-8 ezer FT volt, mostmár Sensonette ami 4000Ft, de ez patikánkét változik, vmikor 5ezerért vettem majdnem.
De először is az orvosodnak kell megállapítani, hogy milyen gyógyszert szedj, aztán mondhatod h olcsóbbikat kérsz:)
Nem feltétlenül a legolcsóbb lesz az, amelyik neked beválik. Bár próbálkozhatsz, de lehet, hogy annak olyan a te hormonháztartásodnak nem az a legjobb.
Az orvosnak ha nem szólsz, akkor meg az általa favorizált gyógyszert fogja felírni.
uff előző...te mégis hány éves vagy h egy lánynak megszakítást javasolsz?Agyi szinted megvan..
Meg gratulálok, hogy ilyen-olyan számolgatással meg hú most húzd ki módszerrel szexeltek, nagyon élvezetes lehet, loser:D Melelsleg attól, mert neked az adott tabletta nem vált be és mellékhatások jöttek ki, még ne általánosíts, vagy nem is szedtél és csak úgy mondod a baromságokat? Istenem....xD
Kérdező!Mindegyik gyógyszerből van ált. olcsóbb fajta is, mondd majd a dokinak is.Ilyen pl a lindynette is, ahogy azt már írta valaki, ugyanaz,mint a Sensonette, de olcsóbb pár ezerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!