Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vényköteles az esemény utáni tabletta, ha csak egy fajta létezik belőle?
Csak egy kérdés, nincs rá szükségem, csak elgondolkodtatott.
Azhogy fogamzásgátlóból több féle, ezért kell hozzá labor, hogy testre szabják, azt értem (bár a valóságban ez se feltétlen így van, mert nekem úgy írta fel a doki, hogy rá se nézett a vérvételes papíromra), de az esemény utániból csak egy felé van. Akkor minek a recept? Vagy ez elrettentés, hogy jobban védekezzenek az emberek?
Nem degradáltam cukorka szintjére szerintem, de a többieknek sem kellene az ellenkezőjét tenni. Sokan úgy beszélnek a gyógyszerről, mintha valami halálos méreg lenne. Azért egy esemény utáni tabletta még mindig sokkal-sokkal jobb, mint egy nem kívánt terhesség és egy abortusz, aminek jóval több kockázata és szövődménye lehet, mint a tablettának.
És mint mondtam, már csak az ára miatt sem gondolnám, hogy valaki cukorka módjára enné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!