Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzasgatlo tabit lehet venni csak ugy a gyogyszertarban, vagy azt fel kell irja egy orvos?
A 72 órás tablettát is orvos írja fel. Egyébként meg miért érzed cikinek? Egyátalán nem az. Ez is hozzá tartozik a felelősségteljes szexuális élethez. De ha ennyire nem akarsz tablettát feliratni, akkor használjatok óvszert. (Azt nem érzed cikinek megvenni a boltba, gyógyszertárban?)
Hidd el az orvosnál nem te vagy az egyedüli, aki fogamzásgátlót irat fel. Ne szégyeld ezt. Azt már jobban megértem, hogy a szüleidnek nem akarod elmondani, de azért anyukáddal beszélgethetsz erről a témáról nyugodtan.
Én is most 1 hónapja mentem nőgyógyászhoz.
Kérdezte mizu., én meg mondtam, hogy szeretnék tabit.
Megvizsgált, és felírta. ja és még kérdezgetett
abszolut nem ciki
72 órás tabiért rosszabb rohangálni
Orvos kell, hogy felírja, mert meg kell vizsgálja a kockázati tényezőket. Ha a szüleid ellenzik a tablettát nem muszáj megtudniuk.
Ha cikinek gondolod azt, hogy elmész az orvoshoz ilyenért... hát felejtsd el a szexet, mert kis tökmag vagy még akkor.
A 72 órás tabletta teljesen más tészta. Orvos kéne, hogy felírja, de általában kiadják a gyógyszertárosok anélkül is.. Nos, kérlek azért, hogy menj el az orvoshoz.
Itt olvashatsz róluk bővebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!