Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hétvégén kellene megjönnie vagyis ma, de még nem jött meg. A gyógyszert mindig pontosan bevezem mégis késik. Mitől késhet a menstruáció? Együtt voltam a barátommal is 2xer.Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
2008. nov. 2. 19:53
1/15 anonim válasza:
Ha fiatalabb vagy, akkor lehet még csak most áll be! Ha már nem vagy fiatal és régebb óta 'vérzel', akkor nem lehetetlen hogy teherbe estél!
De néha előfordul, hogy csak úgy rakoncátlankodik :) Mondtak már ilyet nekem Lány ismerőseim!
2/15 A kérdező kommentje:
De már éreztem a mai napfolyamán amit a mensi előtt szoktam érezni. Meg volt már máskor is h hétfőn jött meg.
2008. nov. 2. 20:18
3/15 anonim válasza:
Hány éves vagy?
...:::jaduhe vagyok amúgy :D:::...
4/15 A kérdező kommentje:
22
2008. nov. 2. 20:20
5/15 anonim válasza:
Akkor lehet teherbe estél :S Menj el vizsgáltad meg magad! az a biztos
...:::jaduhe:::...
6/15 A kérdező kommentje:
Hát azért azt nem hinném védekezés mellett:S
2008. nov. 2. 20:24
7/15 anonim válasza:
A védekezés nem sokat jelent... a tbaletta se 100%-os védekezést nyújt ahogy a gumi sem!
Mellesleg a tabletta károsítja a te és méhed egészségét is, éna tablettát nem ajánlanám egyáltlaán!
...:::jaduhe:::...
8/15 anonim válasza:
Szia. Nem egy példa van arra, hogy valaki gyógyszer mellett esett teherbe. Vegyél egy tesztet, vagy menj el dokihoz. A terhesség jele is lehet ez a mindjárt megjön érzés.
10/15 anonim válasza:
Ugyanmar, miert kell hulyesegeket tanacsolni???Ha nem tudtok semmit a tablettarol, akkor ne irjatok ide. Ha pontosan szeded mindig, akkor nem vagy terhes, igen van 1 szazalek, de az is akkor ha elfelejtetted valamikor vagy hanytal stb. Szoval 1-2 nap meg a gyogyszernel is belefer, ne idegeskedj ezen, ha nem jon meg, vegyel gyorsan tesztet es megtudod, mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!