Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha a fogamzásátlót a menstruác...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a fogamzásátlót a menstruáció 1. napján kezdtem el szedni és a betegtájékoztatóba az volt, h az első szemtől véd, akkor mikor lehetek a barátommal védekezés nélkül együtt?

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 14:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Értelmezzem neked a szöveget? Hát jó. "Az első naptól kezdve véd" = Az első naptól kezdve véd.

Egyébként a kérdésedre válaszolva: bármikor lehetsz védekezés nélkül a barátoddal, csak akkor terhes leszel jó eséllyel.

2010. aug. 2. 14:40
 2/9 A kérdező kommentje:
úgy értem, hogy ne legyek terhes
2010. aug. 2. 14:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Szedsz fogamzásgátlót? Akkor mi az, hogy védekezés nélkül? A fogamzásgátló szedése is védekezés.
2010. aug. 2. 14:41
 4/9 A kérdező kommentje:
most kezdtem el szedni 4 napja. és az érdekelne h mikor hat biztonságosan?
2010. aug. 2. 14:42
 5/9 anonim ***** válasza:
De ha arra vagy kíváncsi, hogy óvszer nélkül, nos azzal kapcsolatban az első válaszom első részét ajánlom figyelmedbe.
2010. aug. 2. 14:42
 6/9 anonim ***** válasza:
A betegtájékoztató szerint azonnal. Ki vagyok én, hogy ellent mondjak a betegtájékoztatónak? Meg ugye milyen alapon? Ha azt írják azonnal hat, akkor nyilván azonnal hat.
2010. aug. 2. 14:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta a dokim h jobb ha 1 hónapig még máshogy is védekezünk, de utána mehet a buli. Am betegtájékoztatóban ugyan az van
2010. aug. 2. 14:44
 8/9 anonim ***** válasza:
26%

Istenem segíts:(

"A betegtájékoztatóban az volt, hogy az első szemtől véd".

Nah akkor szerinted ha 4 napja szeded, akkor véd már?

Gondolkodj már...

2010. aug. 2. 14:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Érdekes,hogy a betegtájékoztató azt írja azonnal véd,de a dokik többsége 1 héttől 1hónapig mindent mondanak,hogy mikortól véd.Kérdezd meg a te dokidat,neki mi az álláspontja.Az enyém 1 hónapot mondott,attól függetlenül,hogy mit ír a tájékoztató.Annál többet biztos,hogy nem kell várni.A második levélnél már biztosan védve vagy.
2010. aug. 2. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!