Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vizeletvizsgálat tényleg kimutatja a terhességet?
Szóval akkor is, ha 2hete szeretkeztünk barátommal és pénteken voltam vizeletvizsgálaton, akkor a lelet kimutatja, ha terhes lennék?
( vmi hasonlót olvastam ez előbb itt ezen az oldalon... )
Igen - 2-3 hetes terhességet már kimutat.
Persze akkor, ha azt vizsgálják. Ha orvosi célból vették, akkor nem valószínű, hogy ezt keressék benne.
kimutatja, de nem fogják nyíltan odaírni, hogy terhes vagy. Van egy bizonyos hormon, ami ilyenkor felhalmozódik a vizeletedben, főként a reggeli pisilésnél lehet kimutatni,ennek a hormonnak a nevét fogod megtalálni, illetve, hogy a vizeletedben ennek az értéke normális(nem vagy terhes), vagy túllépte (terhes vagy). sajnos a hormon nevét nem tudom neked megmondani.
ha kérdésed van, kerek-perec kérdezz rá az orvosnál, ő csak ránéz a papírra, és megmondja terhes vagy-e vagy sem, illetve ha nem mered, próbáld ki a vizeletsugaras tesztet, az ugyanezen a hormon alapján működik, és egy drogériában is megszerezheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!