Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátló felíratásához megfog vizsgálni az orvos, vagy csak beszélgetni fog velem?
Figyelt kérdés
Van egy barátom akivel már egy éve vagyunk együtt és még nem feküdtünk le. Anyukám mondta hogy mielőtt lefeküdnénk menjünk el nőgyógyászhoz és írassunk fogamzásgátlót. Én még szűz vagyok. És elsőnek megyek nőgyógyászhoz.2018. júl. 13. 11:43
1/4 anonim válasza:
Ha más problémád nincsen akkor valószínűleg nem.
De orvosa válogatja, páromat megvizsgálta akkor ugyan úgy.
2/4 anonim válasza:
Orvostól függ. A normális, hogy rákszűrést végez, ha nem volt egy éven belül, ultrahangoz, és vérvételre küld. De ha fiatal vagy még és szűz, lehet, hogy csak beszélget. Viszont a vérvétel nagyon fontos, hiszen ebből tudja, hogy van-e trombózis veszély. Ha hajlamos vagy rá, nem szabad szedned, mert növeli a kockázatát és nagyon csúnya következményei lehetnek. Tehát mindenképp olyat válassz, aki elküld előtte vérvételre. Az eredményre várni kell néhány hetet, de inkább ez, mint hogy nagyobb baj legyen!
3/4 anonim válasza:
Ha már ott vagyok, én kérném is, hogy vizsgáljon meg.
4/4 anonim válasza:
Véletlenül sem akarok beleszólni, de miért ennyire egyértelmű a fog.gátló? Gumin nem is gondolkoztatok? A leírásod alapján elég fiatalnak tűnsz, ilyen korban felesleges hormonnal tömni a szervezeted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!