Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy, ha szex után észrevettük...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy, ha szex után észrevettük, hogy kiszadt a gumi és bevettem 120 órás tablettát és ittam rá szénsavas vizet ill. ilyen citromos üdítő féle italt és kicsit sör féle (nem olyan az íze) akkor is hat a tabletta?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy mindegyik 72-120-as tabletták 99%-osak. De, akármi be tudja a hatékonyságát folyásolni? Vagy csak pár dolog?

A tablettát az aktus után kb 6 órával vettem be. Utána csak szénsavas vizet ittam még citromos karamalz-ot. Kiszakadt gumi okozta ezt a balaesetet. Rájöttünk, hogy többet nem veszünk vékony óvszert. Illetve egy ilyen spirál+óvszer kombó eléggé biztonságos? Vagy vannak ilyen módszerek amik biztonságosabbak mint csak egymagában az óvszer? Tabletta kicsit necces lenne, mert anyám nem tudja, hogy már szeretkeztem. (Tudom, hogy felelőtlenség.) illetve, a szüleim meg tudhatják, hogy vettem akármit a tb-kártya alapján? Vagy valami ilyesmi? Csak mert a szüleim eléggé szigorúak ilyen téren és félek, hogy eltiltanának a barátomtól. Eddig kb 30x szeretkeztünk viszonylag durván, de eddig egyszer sem szakadt ki. Mindig megnézzük utána vizes óvszerbe töltéssel, hogy lyukas e. Illatve előtte is, hogx nem e lyukas.

Kérlek szépen segítsetek.

2018. júl. 9. 20:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Spirál mellé nem kell óvszer, de tinilányoknak nem teszik fel. Nyilván fogalmad sincs, hogyan működik. Ha a tabletta kiírását láthatják a szüleid, a spirál felhelyezését annál jobban. Butácska is vagy, gyerek is, óvatosan a szexszel, mert abortusz lesz a vége.
2018. júl. 11. 07:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintetek csak fiataloknál szakadhat ki a gumi??

Nálam is kiszakadt már pedig 24 éves vagyok. Sajnos előfordulhat.

Ha szigorúak a szülei pedig megértem miért fél. Sok szülő nem tudja elképzelni, hogy a gyerek 18 éves kor alatt is érdeklődhet a szex után.

Viszont kérdező, ezek után figyelj magadra, úgy értem, hogy az esemény utáni tablettának vannak kellemetlen hatásai. Ha olyat vettél, pár nap múlva megjön, de vannak olyanok, amiktől nem jön meg a havid. Nekem olyanom volt amitől nem jött meg, viszont ilyen barnás folyásom volt rá pár napra hogy megettem.

Mikor jönne meg a menstruációd?

2018. aug. 25. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!