Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy, ha szex után észrevettük, hogy kiszadt a gumi és bevettem 120 órás tablettát és ittam rá szénsavas vizet ill. ilyen citromos üdítő féle italt és kicsit sör féle (nem olyan az íze) akkor is hat a tabletta?
Azt tudom, hogy mindegyik 72-120-as tabletták 99%-osak. De, akármi be tudja a hatékonyságát folyásolni? Vagy csak pár dolog?
A tablettát az aktus után kb 6 órával vettem be. Utána csak szénsavas vizet ittam még citromos karamalz-ot. Kiszakadt gumi okozta ezt a balaesetet. Rájöttünk, hogy többet nem veszünk vékony óvszert. Illetve egy ilyen spirál+óvszer kombó eléggé biztonságos? Vagy vannak ilyen módszerek amik biztonságosabbak mint csak egymagában az óvszer? Tabletta kicsit necces lenne, mert anyám nem tudja, hogy már szeretkeztem. (Tudom, hogy felelőtlenség.) illetve, a szüleim meg tudhatják, hogy vettem akármit a tb-kártya alapján? Vagy valami ilyesmi? Csak mert a szüleim eléggé szigorúak ilyen téren és félek, hogy eltiltanának a barátomtól. Eddig kb 30x szeretkeztünk viszonylag durván, de eddig egyszer sem szakadt ki. Mindig megnézzük utána vizes óvszerbe töltéssel, hogy lyukas e. Illatve előtte is, hogx nem e lyukas.
Kérlek szépen segítsetek.
Be kaptad a legyet kislány itt a véle fus el végleg
Jobban jártál volna ha leszopod a pasid és a szádba megy az anyag
Most már talán fél nősz a dolgok sújoságához és körültekintőbb leszel
Hahahá igaz 4_es
De akkor még mondom h ha kétszer nyeled le akkor nem leszel terhes, de ha egyszere akkor szinte bisztos hogy az leszel mert ha ennyi sperma egyszere jut a gyomorba akkor rácsepeg az anyaméhedre és teherbe ésszel.
De ha kétszer nyeled le akkor felszívódnak a tüdődön dx
ésszel kell dugni, és akkor jó eséllyel nem szakad ki a gumi. fontos a behatolási szög, hogy ne dörzsöljétek száraz bőrhöz, hogy jól legyen felhúzva. persze így sem 100%-os.
ha jól tudom fogamzásgátlót felírnak 18 éves kor alatt is. ha aktív nemi életet élsz, akkor menj nőgyógyászhoz és kérd ki tanácsát.
a szénsavas üdítők ivása tudtommal nem csökkenti az esemény utáni hatását. olvasd el a betegtájékoztatóját, minden le van írva, amit tudnod kell a gyógyszerről. ami nincs ott, amiatt nem kell aggódnod.
Pedig így van!
Nem komojat meg értem aggodalmakat és nemhiszem hogy terhes leszel de legalább ez a eset megtanít arra hogy mégjobban odafigyej ezekre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!