Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy, ha szex után észrevettük...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy, ha szex után észrevettük, hogy kiszadt a gumi és bevettem 120 órás tablettát és ittam rá szénsavas vizet ill. ilyen citromos üdítő féle italt és kicsit sör féle (nem olyan az íze) akkor is hat a tabletta?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy mindegyik 72-120-as tabletták 99%-osak. De, akármi be tudja a hatékonyságát folyásolni? Vagy csak pár dolog?

A tablettát az aktus után kb 6 órával vettem be. Utána csak szénsavas vizet ittam még citromos karamalz-ot. Kiszakadt gumi okozta ezt a balaesetet. Rájöttünk, hogy többet nem veszünk vékony óvszert. Illetve egy ilyen spirál+óvszer kombó eléggé biztonságos? Vagy vannak ilyen módszerek amik biztonságosabbak mint csak egymagában az óvszer? Tabletta kicsit necces lenne, mert anyám nem tudja, hogy már szeretkeztem. (Tudom, hogy felelőtlenség.) illetve, a szüleim meg tudhatják, hogy vettem akármit a tb-kártya alapján? Vagy valami ilyesmi? Csak mert a szüleim eléggé szigorúak ilyen téren és félek, hogy eltiltanának a barátomtól. Eddig kb 30x szeretkeztünk viszonylag durván, de eddig egyszer sem szakadt ki. Mindig megnézzük utána vizes óvszerbe töltéssel, hogy lyukas e. Illatve előtte is, hogx nem e lyukas.

Kérlek szépen segítsetek.

2018. júl. 9. 20:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Ha a szüleid nem tudnak róla akkor honnan lett az esemény utáni tabletta?? Régen úgy ment hogy gyerekeknek nem írták ki.. És még csak nem is tb alapú volt a felelőtlenség..
2018. júl. 9. 21:59
 2/12 anonim ***** válasza:
Édes istenem....
2018. júl. 9. 22:05
 3/12 anonim ***** válasza:
68%

Be kaptad a legyet kislány itt a véle fus el végleg

Jobban jártál volna ha leszopod a pasid és a szádba megy az anyag

Most már talán fél nősz a dolgok sújoságához és körültekintőbb leszel

2018. júl. 9. 22:10
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
Tök mindegy #3-as akkor azt írja ki, hogy lenyelte lehete terhes.... 😂
2018. júl. 9. 22:45
 5/12 anonim ***** válasza:

Hahahá igaz 4_es

De akkor még mondom h ha kétszer nyeled le akkor nem leszel terhes, de ha egyszere akkor szinte bisztos hogy az leszel mert ha ennyi sperma egyszere jut a gyomorba akkor rácsepeg az anyaméhedre és teherbe ésszel.

De ha kétszer nyeled le akkor felszívódnak a tüdődön dx

2018. júl. 9. 22:49
 6/12 anonim ***** válasza:
76%

ésszel kell dugni, és akkor jó eséllyel nem szakad ki a gumi. fontos a behatolási szög, hogy ne dörzsöljétek száraz bőrhöz, hogy jól legyen felhúzva. persze így sem 100%-os.

ha jól tudom fogamzásgátlót felírnak 18 éves kor alatt is. ha aktív nemi életet élsz, akkor menj nőgyógyászhoz és kérd ki tanácsát.

a szénsavas üdítők ivása tudtommal nem csökkenti az esemény utáni hatását. olvasd el a betegtájékoztatóját, minden le van írva, amit tudnod kell a gyógyszerről. ami nincs ott, amiatt nem kell aggódnod.

2018. júl. 9. 22:54
 7/12 anonim ***** válasza:
#5-os ez teljesen kész 😂 vagy ha egy adag jut csak számára akkor gumival együtt nyelje... Abból nem lehet probléma :(
2018. júl. 9. 23:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Az esemény utáni csak kb 80%-ban hatásos. Nem 99... Ha nem hányod ki, elméletileg hatni fog. A vékony óvszer ugyanolyan biztonsagos, mint a vastag. Csak tudni kellene használni. Az óvszer önmagában is elég biztonságos, nem kell spirál. Látszik, hogy gyerek vagy még. Inkább ne szexelj, nem vagy elég érett hozzá.
2018. júl. 9. 23:59
 9/12 A kérdező kommentje:
Akkora barmok vagytok! De most komolyan! Szetintetek ezeket mind elhiszem?
2018. júl. 10. 00:01
 10/12 anonim ***** válasza:

Pedig így van!

Nem komojat meg értem aggodalmakat és nemhiszem hogy terhes leszel de legalább ez a eset megtanít arra hogy mégjobban odafigyej ezekre

2018. júl. 10. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!