Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nuvaring hüvelygyűrű használata mellett nektek jelentkeztek mellékhatások?
Figyelt kérdés
Normális hüvelygyűrű mellett az alhasi fájdalom? És ha igen, akkor meddig?
Most álltam át fogamzásgátló tablettáról hüvelygyűrűre.
Körülbelül két hete hagytam abba a gyógyszert és már majdnem egy hete használom a nuvaringet.
Tartottam a váltástól de
eddig minden csodálatos volt, meg is lepődtem, hogy ennyire bejött.
Erre ma jelentkezett egy borzasztó szúró alhasi fájdalom ami sehogy sem akar múlni.
Nem tudom ez mennyire normális? Nem tudom semmihez hasonlítani a fájdalmat, még sosem éreztem hasonlót, de már egy nap is bőven sok volt belőle és remélem hamar elmúlik.
Valakinek van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Köszönöm ha válaszolsz!
2018. júl. 5. 19:14
1/4 A kérdező kommentje:
Senki nem használ nuvaringet? :(
2018. júl. 5. 20:24
3/4 A kérdező kommentje:
Igazán hasznos a válaszod! Köszi:)
2018. júl. 5. 22:19
4/4 anonim válasza:
Nekem ugyanez a problémám van, 1 éve használok nuvaringet és 2 havonta pár napra nekem is előjön az alhasi görcs plusz néha gyakori vizelési inger is társul hozzá. Azt hittem ezzel egyedül vagyok és nem a gyűrűtől van de ezek szerint lehet, hogy mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!