Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne legyen baj, nagyon kétségbe vagyok esve?
Legutóbb május elején kellett bevennem eseményutánit, elszakadt az óvszer, előtte novemberben volt baj ebből. Most pedig lecsúszott: a párom elment, de miközben húzta ki, érezte, hogy a gumi lejön (emiatt nem tudta fogni sem a végét) és bennem maradt félúton.
Kihalásztam, de mivel a vége is bennem volt, nem kizárt, hogy jutott belém sperma. Tudom, nem ér semmit, de utána egyből kimostam szappanos vízzel, ahogy tudtam.
A ciklusom 6. napján vagyok(29-30 naposak) , a menstruációm aznap ért véget, mikor ez a baleset történt.
Vegyek be megint eseményutánit, vagy ne? Nem tudom, mivel tennék jobbat...
Esküszöm, nem hiszem el, hogy pont kifogom láncban az ilyen helyzeteket, múlt héten voltam direkt nőgyógyásznál, hogy valami hormonális fogamzásgátlási módszerre áttérjek, erre megint ez történik. :(
Nagyon félek, nem tudom, mit csináljak.
Látom, egyesek nem tudják értelmezni, amit írtam, megpróbálom még egyszer:
Mi lenne, ha a béna barátja tanulná meg használni a gumit? Erre még a tinik is képesek, nem annyira nagy dolog, csak egy kis odafigyelés kell hozzá.
Akkor nem kéne sem eseményutáni, sem fogamzásgátló. Én erre céloztam.
"Egy hónapot kibír, ha nem tud rám vigyázni, nem?"
Ha ezek után még neki állna feljebb, akkor küldd el a fenébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!