Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló esetén így eltolhatom a vérzést?
Barátommal mennénk nyaralni,pont aznap,hogy megkezdődik a gyógyszerszüneti hét. Nagyon keveset tudunk együtt lenni,így szeretnénk kiélvezni minden értelemben.
A kérdésem az,hogy ha nem hagyok szünetet és végig szedem a következő levelet is,az biztonságos?
Egyszer már csináltam ilyet,kb 1 éve,semmi baj nem lett belőle.
Tudom,hogy elvileg gyógyszermentes napokon is véd a tabletta,szerintetek mi lenne a legjobb megoldás? Minden gyógyszermentes héten a 4.nap jön meg,mi kb akkor már jönnénk haza.
Eltoljam ezért vagy gyógyszermentes napokon is szeretkezhetünk gond nélkül?
Óvszert egyikünk se akar allergiás problémák miatt.
Ti mit tennétek,melyik opció a jobb?
Most nem értem.Azt hittem,hogy az a gond,hogy nem akarsz vérezni nyaralás alatt.Ha ezzel nincs gondod,akkor meg kár volt kiírni a kérdést,mert nincs szükség a megvonásos vérzés eltolására.
Értelemszerűen véd a gyógyszer a szünet alatt is,ha utána folytatod tovább a szedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!