Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak hiszti és nem akarás, vagy őszinte?
Hello!
19 éves lány vagyok, párommal több éve együtt vagyunk. Óvszerrel történik az aktus, de időről időre felötlik neki hogy nem jó óvszerben. Nem lankad le, csak hogy kevésbé élvezi. Én ezért mennék most el nődokihoz, de közben nem érzem ezt fernek, mert a legbiztonságosabb az óvszer és a tabletta, de olyat ami veszélyezteti az egészségem nem fogok bevinni a szervezetembe. Komolyabb viták is voltak már ebből, és nem mondja a szemembe soha, de látványosan mutatja aktus közben...ő állítja hogy őszinte és nem hiszti, de nem hiszem el hogy egy 2-4mm es gumi annyira elvenné az élvezeti értéket ha igazán akarja az ember....nő vagyok, ciklusomból, folyásomból adódóan nekem is van hogy kevésbé élvezetes, kevésbé érzem de soha nem volt panaszom...ti mit gondoltok erről a helyzetről? A válaszokat előre is köszi :)
Szerintem simán lehet őszinte is.
Csajommal mi is gumival védekezünk - kevesebb is azóta az aktus, nincsen semmi spontán dolog.
Sajnos gumiban én sem érzek túl sokat (sőt, igazából nagyon keveset), de védekezni kell, így csak morgok max magamban.
Amúgy ha rendes kivizsgálás után írnak fel tablettát, akkor szerintem nem igazán áll fenn az egészség veszélyeztetése.
A fogamzásgátlás két ember felelőssége.
Az én első pasim hallani sem akart gumi nélküli aktusról, pedig szedtem fogamzásgátlót.
A rinyagépek csak addig idegenkednek a gumitól, vagy a fogamzásgátlótól, amíg egyszer fel nem csillan a babapánik. Onnantól már egész más lesz a “leányzó fekvése”.
Nem hinném, hogy hazudik vagy hiszti...de benne lehet az, hogy annyira koncentrál arra hogy gumi és akkor nem 100%-osan jó, hogy tényleg azt is érzi. Ezzel meg nehéz mit kezdeni :)
Egyébként én is emiatt kezdtem el gyógyszert szedni, bár nálunk le is lankadt. Aztán nuvaringre váltottam. Ha esetleg elkezdenél valamit én ezt javasolnám. Alacsony hormontartalmú, havi egyszer kell vele foglalkozni, mivel hüvelyből szívódik fel így kíméli a májat, hasmenés/hányás nincs rá hatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!