Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lecsúszott a koton, magamban találtam meg, de a fiu nem élvezett el, ugye feleslegesen aggódom?
Egész biztosan nem ment beléd? Nem ismerem a kapcsolatotokat, te tudod, mennyire megbízható (remélhetőleg), de lecsúszhat akkor is, ha nem volt elég merev, vagy nagyon durván csináltátok, vagy nagy volt rá a gumi, stb.
Ha biztosan nem élvezett el, akkor nem kell aggódnod, és ebben az esetben az esemény utáni is teljesen felesleges.
Azt nem értem, hogy ha az a kérdés, hogy kell-e aggódnia, miért kezd el mindenki fogamzásgátló tablettát ajánlgatni, ha ennek köze nincs a dologhoz. A tabletta nem véd a nemi betegségek ellen és ugyanolyan biztonságos az óvszer is, ráadásul nem töm tele mesterséges hormonokkal.
# 12
Azért ajánljuk a fogamzásgátló tablettát, mert
1. Ha a fiú nem élvezett el, akkor pontosan illene tudnia, hogy nincs baj, ergo nem szaladgált volna hétvégén az ügyeletes gyógyszertárba, ahonnan elzavarták
2. Mint már említettem, a gumi nem szokott lecsúszni, durva szexnél is kiszakad csak, de nem csúszik le...
3. Szex közben nem szokott egy férfi lelankadni, az ilyen eset ritka, mint a fehér holló...
4. Ha lelankadt és a gumi benne volt üresen, az nem jelenti azt, hogy a fiú nem élvezett el...
5. Mert az ilyen ostoba nők ne szaporodjanak...
És a fickó nem hiányolta a gumit a farkáról?
Kicsit furcsa.
Nem tudod, hányadik szexuális élménye a kérdezőnek, nem feltétlenül kell tudnia, hogy nincs baj, mivel annyira nagy a durex előváladék propagandája, és mindenkibe ezt nevelik, hogy a megszakításos sem elég, stb. Azt sem tudod, hányadik menet volt, mert ha egy napon az ötödik, akkor lehet kevésbé merev az a pénisz. Azt pedig, hogy a fiú nem ment belé, nem hiszem, hogy abból szűrte le, hogy üres volt a koton, gondolom megbeszélték.
#12-es voltam
hogy lehet hogy lecsuszik? Ha nem elég merev ne húzza fel.
Ha meg merev, rólam nem lehet leszedni, max ha jön vele farkam együtt XD
igen kevés normális választ találtam, azokra ment a zöld.
Sajnos nem tudok nem kitérni arra, hogy senkinek nem kívánom azt amit a korházban "kaptam" sem amit itt a válaszokban. 2. szexuális élményem volt, szoval igen tapasztalatlan vagyok, aki szerint a buta embereket nem szolgálják ki az ügyeleten csak az okosakat, annak jelezném, hogy nem írattak velem IQ tesztet, akik a nemi életem rendszerességére következtetgetnek meg tablettát ajánlgatnak azok szerintem legközelebb a kérdésre válaszoljanak és végül azok, akik nem hiszik el, hogy tényleg elküldtek a kórházból, azoknak akkor csak tanácsolom, hogy idejében írassanak egy receptet, hogy ha esetleg, talán, véletlenül hasonlóan járnak, akkor ne legyen baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!