Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lecsúszott a koton, magamban találtam meg, de a fiu nem élvezett el, ugye feleslegesen aggódom?
Figyelt kérdés
Megpróbáltam esemény utáni tablettát szerezni, de "nem ebbe a körzetbe tartozol, hétvégén nem lehet meg a hétfőn vegyél 5 naposat" válaszokat kaptam...2018. jún. 17. 11:41
1/19 anonim válasza:
Kicsi volt a cerka? Kisebb gumit kell venni legközelebb
3/19 anonim válasza:
Nincs 5 napos es nem kuldenek el
4/19 A kérdező kommentje:
te amugy hülyének nézel? szerinted miért hazudnék ilyet, ha nem ezt mondták volna.
2018. jún. 17. 11:50
5/19 anonim válasza:
A koton nem szokott csak úgy "lecsúszni", legfeljebb az orgazmus utáni lankadást követően... Mitől olyan biztos, hogy a fiú nem élvezett el? Ő mondta? Szerintem 5 napos tablettát ne vegyél, mert nem tartom valószínűnek, hogy olyan létezik és azért zavartak el, mert nagy valószínűséggel kis- vagy fiatalkorú vagy és jelenteniük kellett volna a rendőrségnek az esetet... inkább terhességi tesztet vegyél és járj nőgyógyászhoz, aki ír fel neked fogamzásgátló tablettát...
6/19 A kérdező kommentje:
nem vagyok kiskoru, és minek irassak fogamzásgátlo tablettát??????
2018. jún. 17. 11:52
7/19 anonim válasza:
Olvasd el az 5 napos esemény utánit újra... Magyarországon "vényköteles", azaz a nőgyógyász írja fel receptre... mindenképpen el kell menned nőgyógyászhoz, ha már ott jársz, célszerű felíratni a rendes fogamzásgátló tablettát IS, ugyanis nyilván nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy együtt voltál a fiúval, a gumi pedig nem nyújt 100%-os védekezést, főleg nem úgy, hogy a fiú megbízhatatlan... ugyanis, ha magadban találtad a lecsúszott óvszert nagy valószínűséggel beléd is élvezett, mindegy milyen mennyiségben... és b...szott szólni, hogy lecsúszott, ugyanis azt egy pasi a lecsúszás pillanatában észleli...
8/19 anonim válasza:
Egyik barátnőm járt így. Azonnal bementek a pasival a legközelebbi ügyeletre. Ő sem tartozott oda, nem küldték el, kapott receptet.
De ha erre máskor is van esély (nincs más védekezés csak az óvszer) Írass fel egy eseményutáni gyógyszert és legyen Nálad.
9/19 anonim válasza:
Azért kell tabletta, hogy ezeket az okosságokat, amiket ideírsz,ne örökölje senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!