Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Zuhanyzás terhesség ellen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zuhanyzás terhesség ellen?

Figyelt kérdés

Ha egy kis ondó kerül a hüvelybe, és utána rögtön megzuhanyzunk, akkor az megölheti őket?

Ne írjátok, hogy ne így védekezzünk, meg hogy vegyünk tesztet, csak szimplán egy kérdés. :)

2010. jún. 16. 17:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed alapján szerintem TE sem lehetsz 100-as.... na de mind1!

Peace!

2010. jún. 16. 19:13
 22/24 anonim ***** válasza:
utolsó, ha már osztasz legalább ne utolsó alpári stílusban mert te nézel ki hülye parasztnak nem a kérdező.
2010. jún. 16. 20:59
 23/24 anonim ***** válasza:

OFF (bár már válaszoltam korábban, szerintem kulturáltan)

Oldal tetején olvasható:

"Amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted!"

Ezek után milyen jogon kritizálja bárki a kérdéseket? Válaszolj korrekten, vagy hallgass. (A kérdésekről és kérdezőkről a véleményt ki lehet fejteni puruttya és egyéb "színvonalas" fórumokon úgyis, nem kell ide.) Aki meg esetleg ezzel visszaélve brahiból tesz ki kamu kérdést, annak ez legyen a legnagyobb öröme az életben.

2010. jún. 17. 02:14
 24/24 anonim ***** válasza:

De vicces, mert mintha az itt válaszoló emberekbe beleégettek volna egy sémát ami szerint válaszolni kell. Előváladék terhes lehetsz, kilyukadt gumi esemény utáni, terhes lehetsz, mértnem védekeztél, mért teszel fel hülye kérdést stb..

Nem lehet csak kíváncsiságból kérdezni vagy mi van? Hol kérdezze meg azt amit nem tud kigooglézni? Még írta is szerencsétlen hogy nem fordult vele elő ilyen és hogy nem akar ily módon védekezni de csak azért is oltva van mert terhes lehet nem védekezett stb.. Itt folyton csak az oltás megy. Egyszer egy szerencsétlen lány kiírta kérdésnek hogy mennyi esély hogy terhes vagyok, ha termékeny napjaimban nem védekeztünk?

Persze mielőtt valaki kérdezett volna oltott, hogy 13 éves csitri terhes vagy dögöljön meg a gyereked stb.. Szegény csaj 26 volt és direkt akart teherbe esni.

Akinek nem tetszik egy kérdés ne válaszoljon, de ha válaszol legalább olvasson el mindent... -.-

2010. jún. 17. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!