Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zuhanyzás terhesség ellen?
Ha egy kis ondó kerül a hüvelybe, és utána rögtön megzuhanyzunk, akkor az megölheti őket?
Ne írjátok, hogy ne így védekezzünk, meg hogy vegyünk tesztet, csak szimplán egy kérdés. :)
Nem rossz gondolat, régen is így csinálták, de forró vízzel, ecettel (a savas közeg megöli a lúgos közegű spermiumokat), és hasonló dolgokkal, amik nem feltétlenül voltak kellemesek.
A vízzel egyedül az a baj, hogy a vízsugár felnyomja őket a méhedbe, így gyakorlatilag könnyebben termékenyülsz meg, tehát ellenkező az eredménye.
De ecettel, citromlével érdemesebb kísérletezni, de nem akarlak semmiféle ostobaságra buzdítani :) 22/L
ma 17:42 Igaz régen valóban ez és a megszakított közösülés volt a legnépszerűbb "védekezés", de egyáltalán nem biztos védekezés egyik sem, sőt nagyon bizonytalan, abortusz régen is volt csak nem legálisan és nem verték nagy dobra, a bábák csinálták, nézd meg a Bábafilm c. filmet [link] . Az Ormánságban volt divat az egykézés, hogy a vagyon egyben maradjon és az ország több pontján, bár az egyház ezt elítélte, mivel semmiféle védekezési módszer nem volt megengedett.
Manapság a zuhanyzásnál vannak biztosabb módszerek is azokat javaslom a kérdezőnek, ha csak nem akar úgy maradni.
Eddig mindig azt hittem, hogy ha normális kérdést teszek fel, akkor nem lesznek parasztok.
Egy másik kérdésemnél regényt írtam, nem hibásan, normális stílusban és nem írtam hülyeségeket, mégis kaptam az ívet egyesektől.
18:11-es Mr Experience, elmúltam mindkettő, de valahogy meg kell tudni a dolgokat, nem születünk ezen dolgok ismeretével, és elvileg ezen a helyen meg lehetne tudni.
18:19
6-7-8-9????
Mert ha 16-17-18 vagy, akkor ez ultragáz XD
Te mennyire szánalmas ember vagy. :)
Ez itt egy kérdéseknek fenntartott oldal és szerintem a kérdések nagyrészben szánalmasabbak az enyémnél.
Ráadásul ez még nem volt, úgyhogy azért sem olthatsz, hogy szétspammolom az oldalt.
18:31
Köszönöm a bókot, jól esett!;)
Ám arra még nem gondoltál, hogy a gumit épp ezért találták fel??? Ha csak ennyi lenne az egész, hogy "kimosod" a g3cit a pinádból, akkor miért találták fel a?! Ja persze, hogy a kis taknyosok vízbombát csináljanak belőle....-.-
Ember gondolkozzál már.... ja, bocs nincs mivel.. én kérek elnézést!!!!
Ne szívd mellre én csak az igazat írom.. na mind1, pacsi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!