Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet terhes a baratnom?
Bármikor, bármilyen időzítéssel lehet terhes bárki.
Akinek nem jön össze elsőre, azok pechesek, vagy valamilyen meddőségi probléma áll fenn.
Ha beleélvezel, akkor kezdd el gyűjtögetni a pénzt a gyerekneveléshez
ne arra alapozzatok, hogy mikor van a legkisebb esélye, mert simán terhes lehet akkor is.
De van rá mód, hogy kipróbáld :D nézz utána neten a pharmatex hüvely tablettának, ez egy olyan tabletta, amit szex előtt a lány hüvelyébe kell jó mélyen felhelyezni, és kb 2-3 órára védettséget ad. Írnak róla hideget-meleget az interneten, szóval nem azt mondom, hogy 100%ig biztonságos, de ha követitek a használati útmutatót, akkor úgy 99%ig biztos a védelem, én próbáltam, nálunk nem volt semmi baj. Gyógyszertárban lehet kapni vény nélkül, az ára is barátságos, 2000-3000Ft körül mozog, és 10+ tabletta db volt emlékeim szerint egy csomagban.
Nyilván lehet. És amilyen szerencsétleneknek tűntök, egész biztos sikerülni si fog egy aktusból.
A Pharmatex nem megbízható. Húzzál óvszert, pont ugyanolyan abba is beleélvezni. Ha meg nem jó úgy, akkor fogamzásgátló. De nem lutrizzatok, mert úgy teherbe esik mint a fene.
Aki azt írja hogy a pharmatex nem jó, az azért írja mert használta mégis terhes lett ő vagy a barátnője? Mert remélem nem a 0 tapasztalt után ítélkeztek.
Én elhasználtam 2 dobozzal, és minden rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!