Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért izélnek ennyire a gumi miatt, ha ők sem akarnak kölköt?
A betegségek miatt az óvszer jobb. Mondjuk be lehet nyalni/szopni a HIVet, szó se róla. Sőt a HPV és herpesz ellen sem véd rendesen a gumi, de a semmitől jobb.
Nekem lekókad gumiban. Meg rossz felhúzni. Elcsúszik, összegyűri a fitymát, ráadásul nem érezni benne a puncit rendesen. Ha szűk a csaj, gumiban olyan érzés, mintha száraz lenne. Dugok egy gumit. YEP
Már csak 2 kérdésem van:
1) Minek ehhez nő?
2) Kérdező, neked szokott lenni hüvelyi orgazmusod aktus közben? Őszintén...
Szerintem az igazán korrekt megoldás a NŐI ÓVSZER lenne. Aztán akkor nincs az hogy túl kicsi, meg lekókad a csávó stb
Igazad van.
Komolytalan kapcsolat miatt én se szednék gyógyszert.
Nálunk is ezen megy most a cirkusz annyi különbséggel h ő a bébit is kimondottan akarja... nem lenne gond ha jönne, de szeretnék összeházasodni előbb vele és ezt nem bírja felfogni... azt mondja szerinte az mindegy.
Én meg annyira fosok h szex közben sem tudom úgy igazán elengedni magam. Gumival sokkal biztonságosabb, tényleg olyan rossz vele fiúk?
De én a tabit sem szeretném mert azért még 1-2 év és jöhet a gyerek, annyi időre meg már nem akarnám. Mindig rájövünk h a legjobb döntés lenne nem szexelni, aztán mindig egymásnak esünk ahogy kimondtuk.
Női óvszer :D Szép! Ennyit igazán megtehettek, szerintem.
Őszintén, nem szokott lenni, de nem a gumi miatt. Szerinted számít nekünk a gumi bármit is az élvezetben? És igen, szexeltem már gumi nélkül, nem példa nélkül beszélek.
Szerintem egy normális pasi ezen nem rinyál. Ma már olyan vékony meg ultravékony óvszereket gyártanak, hogy nekem ne mondjátok már, hogy abban érzéketlen a szerszám...
Én a most két éves kapcsolatomban az elmúlt másfél évben óvszerrel védekeztem, mert egy hormonális betegség miattnem szedhettem gyógyszert. Sosem volt belőle probléma, és jó volt a szexuális életünk eddig is. :)
Most, hogy megoldódott nagynehezen ez a dolog kezdhettem el gyógyszert szedni, de inkább csak amiatt, hogy az óvszerrel ne kelljen bíbelődni, meg azért ennyi idő után valóban ráun az ember. :) De párom sosem mondta, és sosem várta el, hogy mesterséges hormonokkal piszkáljam az amúgy is kéynes hormonháztartésomat, ez inkább volt az én döntésem, magam miatt.
"Szerinted számít nekünk a gumi bármit is az élvezetben?"
NEM SZÁMÍT legalábbis legtöbben alig éreznek különbséget. A pasiknak viszont számít ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!