Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány százalékos védelem?
Értem,köszönöm:)
Egyébkéént,még egy hülye kérdés ':D
Hogy kell feltenni az óvszert? ':D
1 hét múlva végre lefekszünk a barátommal,de Ő csak azt mondta hogy csak simán fel kell tenni aztán ennyi mehet is. De én úgy hallottam hogy ennek is megvan a technikája,és nem mindegy hogy tesszük fel. Bocsánat a hülye kérdésért ':D
Nem hülye kérdés, jó, hogy valaki fel meri tenni, mert ezt fontos lenne mindenkinek tudnia. El kéne mondani minden felvilágosító órán, mert ezek a fontos dolgok.
Óvatosan kell kibontani. Megfogod az ondótartályt (kis hólyag a közepén, észre fogod venni), hogy kimenjen belőle a levegő, és végig fogod, miközben görgeted le az óvszert a merev péniszen. Azt is látni fogod, merre kell, mert a másik irányba nem igazán engedi. Miután legörgetted, vissza kell húzni a fitymát a makkra, hogy legyen egy kis mozgástere, és újra legörgetni. Ezt az utóbbit nem mindig csináltam így, igazából nemrég tudtam meg, hogy így kell, de ez a hivatalos. Persze, ha ezt kihagyod, csaknem reped szét.
Nem tudom, barátod is szűz-e még, mert ha nem, azért hagyd rá. Meg szerintem egyébként is, maximum ellenőrizd.
Egyszer már lefeküdtünk óvszer nélkül,igen,most mindenki nyugodtan megkövezhet. Felelőtlenség volt,de a lényeg hogy nem lettem terhes.
Neki is az volt az első,de ugye mivel nem használtunk gumit ezért szerintem Ő se tudja hogy hogy kell feltenni. Ő csak azt mondta hogy óvatosan kinyitjuk aztán csak simán rá kell húzni.De azért valamennyire félek,hogy elmegy és mivel rosszul van feltéve ezért valamilyen módon belém is kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!