Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védett a gyógyszer ebben az esetben?
Most először szedek fogamzásgátló tablettát. A doki márciusban írta fel, viszont én csak májusban váltottam ki, mert rendszertelen a menstruálcióm és akkor kezdtem el barnázni. Mivel csak barnáztam vártam, hogy megjöjjön rendesen és az első nap tudjam bevenni a tablettát. Vártam 5 (vagy talán több) napig de nem jelentkezett a rendes menstruációm.
Így bevettem az első szem tablettát mert még barnáztam és úgy emlékeztem az az 5.nap, gondoltam hátha ez már elfogadható menstruációnak és védeni fog 1 hét után vagy amikor már beszedtem a 21 szemet.
A párommal védekeztünk a 21.gyógyszer beszedéséig.
Viszont most van a 7 napos szünet aminek a 3.napján már nem védekeztünk.
Azt szeretném kérdezni ezek után,hogy véd e a tabletta úgy hogy nem biztos hogy jókor kezdtem el szedni, viszont csak a 21.szem bevétele után élvezett el bennem?
Jangee-t írt fel a doki.
Köszönöm a válaszokat előre is
18/L
Olvastam hogy ha rosszul kezdi el szedni valaki akkor 1 hónap után véd biztosan,ez nemtudom arra vonazkozik hogy az első levél gyógyszer beszedése után vagy pedig a 21 tabletta+7nap szünet után
A szünetnek most van a 4.napja és még nem jelentkezett a megvonásos vérzésem.
Volt ahol azt írta neten a nőgyógyász, hogy bármikor kezdi el szedni az illető a 15.gyógyszertől már védett. Ezért bíztam benne, hogy 21.-től is.
Viszont kezdek félni hogy nem hatott megfelelően,hiába nem hagytam ki egy napot sem.
Más ilyen esetről meg nem nagyon olvastam eddig
Én másmilyent szedtem, de:
1. Első hónapban még nem védett
2. Az én ciklusom rendbe tette.
De amúgy nem hiszem, hogy teherbe estél, mindenesetre ha nem jelentkezik vérzés, keresd fel a dokid.
Köszönöm a válaszokat, ma reggel megjött..
Így azthiszem biztos lehetek benne hogy hatott a gyógyszer.
Voltam nőgyógyásznál a rendszertelen ciklusommal és felírta ezt a Jangee fogamzásgátlót, hogy majd rendezi.
Nem csinált teljes kivizsgálást.
Majd keresek egy másik orvost
De fura nekem a doki azt mondta rendbe teszi, és úgy is lett..., már gyógyszer nélkül is normális. Kár, hogy annak idején nem ide jöttem jó tanácsért.
Kedves Kérdező, klassz, hogy minden oké. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!