Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyat hogy egy prostituált össze jött valakivel az ismerősötok közül?
Pontos részleteket nem osztanék meg,a srác a csajnak a vendége volt eredetileg,de sok volt a látogatás és egymásba szerettek. De ugyebár a lányoknak vannak "főnökei", akik nem feltétlen engedik ingyen el a lányt. És,hogy későbbiekben se zaklathassák semmivel,így virítania kellett.
Évek óta boldogan élnek. Most normális munkája van a lánynak. Közeli ismerősöm a srác,innen tudok róla. Egyébként sehol sem hangoztatják,hogy mit csinált azelőtt.
Köszi a választ :) Igazából csak kíváncsi voltam...gondolkoztam, hogy felkeresek egy ilyen lányt, de még bizonytalan vagyok :D
Érdekelt, hogy manapság a hirdető lányok önállóan is űzik az ipart, vagy tényleg én vagyok naív és változatlanul van aki futtatja őket...
Lehet,hogy van aki önállóan kezdi. De azt gondolom,hogy itt számít nekik a védelem is.
Cserébe a leadójukért,vigyáznak rájuk.
Persze, végül is érthető...
Mondjuk én személy szerint úgysem akarnék balhét :D
Magam miatt vagyok bizonytalan...de örülök, hogy haverodék egymásra találtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!