Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok? Mi történik velem?
Másfél hónappal ezelőtt lefeküdtem a barátommal megszakításos módszerrel ovuláció előtt egy nappal.
Abban a hónapban meg is jött rendesen,úgy ahogy kellett volna,éreztem is,hogy meg fog jönni ( mellfeszülés...stb.. )
Ekkor fellélegeztem,hogy nem estem teherbe hál'istennek.
Mivel már lassan 3 és fél éve,hogy menstruálok így nekem mindig úgy jött meg,hogy csak 1 -3 nappal hamarább,vagy később jött meg ( vissza néztem a naptárokat )
Most pedig valamiért ma megjött, de elég érdekesen nem ahogy eddig szokott,közbe 9 nap múlva kellett volna,hogy megjöjjön! és semmi jel nem volt rá, nem feszültek a melleim stb... Pedig ilyen még soha nem volt,ahogy ezt leírtam.
Lehetséges,hogy mégis terhes vagyok,és ez okozta a változást?:S
Uhh mostmár tényleg félek :S :S:S
Nem is csináljuk azóta így :S Csak most az 1x legyen negatív aztán nem esünk bele többet ebbe a hibába :S
Nagy hülyeség a megszakításos módszer! De ha ez nyugtat nekem is hamarabb megjött 4-5 nappal. Mégsem vagyok terhes
( assziszem') XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!