Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Tegnap egyutt voltunk a párommal óvszerrel , es miután elment meg folytattuk, de lehet hogy mikor lankadt akkor kifolyt. De mikor befejeztük akkor ra feküdtem, es lehet hogy akkor folyhatott ki. Az ovszeren kívül nem lattuk bar, de az óvszer elejében, a gyurunel is volt sperma. Nem vagyok benne 100% hogy nem-e lehet baba.
Előre is köszönöm a válaszotokat:)
1.) Nem lehet-e...
2.) Ha így volt, akkor nem valószínű. Mindenesetre szép példát adtál arra, hogy a gumióvszer statisztikája miért nem 100%-os a gyakorlatban, illetve hogy mit jelent az, hogy nem tökéletes alkalmazás.
Amíg a pénisz merev, és az óvszer nem csúszik le, addig véd. A kívülről a puncidra került sperma nem okoz terhességet, a spermiumok nem "másznak be".
Tudom hogyan kell használni az óvszert.
Tudom hogy elelvezes utan ki kell húzni. Masreszt meg merev volt mikor kihúztuk.
Emberek! Ezen az oldalon mindig mindenki a kioktato kommentjeivel jon, senki se csinált semmilyen hülyeséget?
En ha válaszolok valakinek normálisan teszem. Gondolom vissza fele is működne, ha az emberek intelligensebbek lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!