Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
YoshidaHaru kérdése:
Lehetek-e terhes, ha megjött úgy, ahogy szokott (erőteljes görcs, vörös színű, stb. )?
Figyelt kérdés
1 hete volt az első alkalom nekem is és a barátomnak is, védekeztünk. A gumit aktus előtt tette fel, óvatos volt, a levegőt kiengedte belőle, és ha jól láttuk nem szakadt ki. Magyarul minden rendben volt, óvatosak voltunk. A problémám annyi volna, hogy a menstruációm alapból rendszertelen, de most megjött, úgy, ahogy szokott. Annak ellenére, hogy vigyáztunk és sokat olvastunk a témáról, félek, hogy terhes lettem.2017. jan. 6. 16:58
1/3 anonim válasza:
:-D :-D :-D Nem kell ennyire parázni, nem lehetsz terhes.
24n
2/3 anonim válasza:
Már miért lennél terhes?
1. Védekeztetek.
2. Nem szakadt ki az óvszer.
3. Megjött rendesen.
4. Nem élvezett beléd.
3/3 A kérdező kommentje:
Tudom, tudom, kissé rágörcsöltem most erre a témára, de nah... még új és félek egy kicsit.. az eddigi válaszokat pedig köszönöm ^^
2017. jan. 6. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!