Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 évig szedtem Misse 0,10 mg / 0, 02 tegnap felírta nekem a nődoki a Qlaira nevezető gyógyszert? Mi a véleményetek róla?
A betegtájékoztató azt írta hogy váltásnál jelen esetben a misse fogamzásgátló utolsó aktív tablettája után ne tartsak szünetet hanem másnap kezdjem el a Q-t szedni. Mikortól fog védeni?
Mivel a tablettákba különböző mennyiségű hormon található és ha kihányom vagy épp hasmenés miatt pótolni kell akkor ugyan úgy pótoljam mint más fogamzásgátlónál? Mondta a doki,hogy nem biztos,hogy megjön mellette de ez normális..szerintetek? köszi a véleményeket.válaszokat!
Szerintem az összes kérdésedre megvan a válasz a tájékoztatóban.
Mikortól fog védeni?
Az első levél alatt használjatok kiegészítő védekezést, az a biztos.
Ha kihányom, vagy épp hasmenés miatt pótolni kell, akkor ugyan úgy pótoljam, mint más fogamzásgátlónál?
Ugyanazt a fajta hormontartalmú szemet kell pótolni ilyen esetben. Vagy nem pótlod, hanem szeded rendesen tovább, és gumit használtok 1 hétig.
Nem biztos, hogy megjön mellette a megvonásos vérzés, ez normális szerintetek?
Szerintem igen, ugyanis van olyan fogamzásgátló, aminél teljesen normális, ha kimarad 1-2 megvonásos vérzés.
Eddig sem volt menstruációd,most meg még megvonásos vérzésed sem lesz,biztos,hogy annyira erős volt a vérzésed az előző gyógyszer mellett,hogy most ezzel kell "mérgezned magad"?
Vagy konkrétan miért írt fel másik gyógyszert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!