Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek?
"Elvègzek egy "házi" Tesztet, ami elvileg kimutatja..."
A házi tesz mind baromság. Ne legyél már hülye.
"Volt már olyan, hogy nem jött meg hónap végére hanem kövi hónap elejére."
Ez a mondat tökéletesén azt sugallja, hogy azt se tudod, hogy kell kiszámolni a ciklusodat. Jézusom. Egyáltalán hany éves vagy?! Ha védekezés nélkül dugni nagylány vagy, legyél ahhoz is, hogy veszel egy tesztet.
Mivel több ideje késik, mint az első együttlétetek, ezért nem tartom valószínűnek, hogy amiatt késne. Viszont ha még nem állt be a ciklusod, az ilyen esetben problémás, mert nem tudod, mikor ovulálsz, mikor vagy termékeny. Az is lehet, hogy sikeresen akkor voltatok együtt, amikor termékeny időszakban voltál.
Most még felesleges tesztelni, mivel ha történt is valami, még csak beágyazódás lenne, nem termelődik még HCG a szervezetedben, amit a teszt kimutat. Leghamarabb egy hét múlva lenne érdemes tesztelni, és kétnaponta megismételni, amíg meg nem jön a menstruációd. A héten meg fogod magad, bemész a legközelebbi városba, ott úgyse ismer téged senki, és veszel egy tesztet.
Amúgy ha terhes lennél, kisebb bajod is nagyobb lenne annál, hogy eltiltanak a barátodtól szerintem... Úgyhogy jobban járnál, ha szólnál a szüleidnek.
Nekem így jött össze a nagyobbik lányom. Mi természetesen megtartottuk, és nem bántuk meg:)
47/F
Nem mutatta ki a terhesseget a házi teszt. Egyébként kiszamoltam mikor kellene megjönnie. 23(mult hónap első napja) + (v
Ciklus ideje) 7= 30..ekkor kellene megjönnie ugye? Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!