Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek gumit venni?
Nem szabad félned, 19 éves vagy teljesen normális, hogy gumit veszel, ebben nincs semmi szégyelni való.
Ezért van, védekezni kell valahogy!:)
Vedd te inkább szerintem, sokkal férfiasabb dolog, ha ezt nem a lányra hagyjuk. :)
Egy idő után, ha már többször is vettél hozzászoksz,már nem fogsz parázni szerintem.
De egyébként meg oda menj ahol nem buksz bele ismerősbe és az eladót sem ismered. Egy idegen előtt végképp nincs semmi szégyelni valód!!
Hajrá:)
20L
Vettem már életem során bőven óvszert is, terhességi tesztet is és fogamzásgátló tablettát is. Soha senki nem nézett rám hülyén, hidd el, egy eladónak van jobb dolga is mint a te szexuális életeden filozofálni.
Valószínűleg valami elfojtott szégyenérzet van benned, ami miatt mocskosnak vagy bűnös dolognak tartod a szexet tudat alatt. Hogy ez a szüleidtől jött vagy az egyháztól vagy valami meséből vagy az óvónénitől azt már te tudod, de 19 évesen másfél éves kapcsolatban ideje lenne megszabadulni tőle.
Hogy miért azt nem tudom! De!
Olyan helyre menjél ahol automata pénztár van! Pl Tesco. Ott nem is találkozól pénztárossal. Kifizeted a gépnek és eljössz. Ennyi!
De én csináltam olyat is, hogy amikor bementem, megnéztem, hogy hol van pasi a pénztárban, és kifelé jövet ott fizettem. Nem volt ciki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!