Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után engedtétek?
Fogamzásgátló elkezdése után mennyi idő telt el
amikor már engedtétek hogy a párotok belétek élvezzen?
Én a menstruáció első napjától kezdtem, tehát első szemtől védett voltam. Azóta beszedtem gond nélkül 2 levelet. Hétfőn kezdem a 3.levéllel. Szerintetek mostmár nyugodtan belém élvezhet a párom?

"Én a menstruáció első napjától kezdtem, tehát első szemtől védett voltam. Azóta beszedtem gond nélkül 2 levelet. Hétfőn kezdem a 3.levéllel. Szerintetek mostmár nyugodtan belém élvezhet a párom?"
Ember, megválaszoltad a saját kérdésedet... Az első szem óta beléd élvezhetett volna a párod. Ugyanis az első szemtől véd.
Mi az első levél alatt használtunk kiegészítő védekezést, mert a doki ezt javasolta. Utólag már látom, hogy felesleges volt, mert az is az első szemtől védett. De biztosra akartam menni.
Igen, tudom, de nem éreztem magam teljesen biztonságban 1-2 szem gyógyszer után. :)
Köszönöm a választ.

Én úgy tudom hogy 1 hét után teljesen hat. Mi úgy csináltuk és minden rendben volt
Csak időt pazaroltatok

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!