Baba-mama szobában fekvő anyukák! Szülés után mennyire "engedtétek" a látogatóknak, hogy fogdossák az újszülöttet?
Nekem elég kicsi a család és igazából senki nem merte megfogni, azt mondták olyan pici, nyeklik-nyaklik inkább csak csodálják :)
Apa szappanos kézmosás után vette kézbe. Máshogy nem mertem volna. Busszal jött amin mindenki megfordul és a kórházban is ki tudja hány korlátot meg kilincset fogott meg míg felért. Nem nagy kívánság szerintem.
Nem értem ki pontoz???? De komolyan!
Köszönöm a válaszokat!
Ez kényes kérdés!Megengedtem,akkor nem is volt semmi gond.Utána jött hozzánk boldog-boldogtalan,látszólag egészségesen.Aztán két-három hét múlva hörghurutja lett a kisfiunknak,tüdőgyulladás gyanúsan,kórházban kötöttünk ki,mert ellilult,majdnem megfulladt.
Én a következő gyerkőcnél nem kockáztatok!Hogy egy látogató milyen nyavalyával érkezik?Ki tudhatná és lutri,hogy a baba elkapja,vagy sem.Az újszülöttek immunrendszere és védekezőképessége nagyjából nulla,idő kell hozzá,hogy kialakuljon.Ez idő alatt pedig meg kell tenni mindent,hogy ne történjen semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!